Održana edukativna radionica Polydron u dječjem vrtiću Opatija

Objavljeno 20.11.2019 - Zanimljivosti

Održana edukativna radionica Polydron u dječjem vrtiću Opatija

Jučer 18.11.2019. u prostorijama Dječjeg vrtića Opatija u okviru projekta „Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. iz Europskog socijalnog fonda održana je edukativna radionica Polydron.

Na Radionici je sudjelovalo 20 tak odgojiteljica i stručnog osoblja Dječjeg Vrtića Opatija i predstavnici partnerskog vrtića na projektu Bambi iz Vrbovskog. Radionicu je vodila profesorica psihologije i pedagogije Vesna Hrvoj, dobitnica Državne nagrade ,,Ivan Filipović“ za promicanje pedagoške teorije i prakse.

Iz navedenog projekta Dječji vrtić Opatija opremio se ovom jedinstveno didaktičkom igračkom. Uz pomoć Polydron opreme kroz vođenu igru može se pomoći djeci da razviju auditivno i vizualno razlikovanje i pamćenje, bilateralnu koordinaciju, apstraktno mišljenje, proširenje rječnika, komunikacijske vještine..

Na edukativnoj radionici jučer nisu se igrala djeca već „Tete – odgojiteljice „ koje su se upoznale s nevjerojatnim mogućnostima koje ova didaktička igračka pruža.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u