Održan sastanak projektnih partnera Projekta Integrating Diversities through Watersports –IN – DIVE u Rijeci

Objavljeno 13.02.2018 - Vijesti

Održan sastanak projektnih partnera Projekta Integrating Diversities through Watersports –IN – DIVE u Rijeci

8.02.2018. i 9.02.2018. u Rijeci je održan sastanak projektnih partnera Projekta Integrating Diversities through Watersports –IN – DIVE u organizaciji Športskog saveza osoba s invaliditetom grada Rijeke.

Na sastanku koji je održan na Bazenima Kantrida, raspravljalo se i dogovaralo o važnim temama vezanima uz provedbu ovog hvalevrijednog projekta, a osim toga, Športski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke predstavio je partnerima projekta trening s osobama s invaliditetom u Atletskoj dvorani na Kantridi, kao I rad s plivačima na Bazenima Kantrida.
Inozemnim partnerima predstavila se i riječka Plesna skupina osoba s invaliditetom “Magija”.

Partneri Projekta In-Dive su organizacije iz triju zemalja: Italije, Portugala i Hrvatske. Vodeći partner Projekta je MR sport dei fratelli Marconi asd iz Italije dok je partner iz Hrvatske Športski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke.

Cilj projekta In-dive je poticanje socijalne uključenosti i jednakih mogućnosti u sportu, s posebnim naglaskom na osobe s mentalnim i fizičkim invaliditetom. Projekt je posebno usredotočuje na vodu i tjelesne aktivnosti koje se odvijaju u vodi, kao što su: plivanje, ronjenje, sinkronizirano plivanje, jedrenje idr.

Proračun projekta Projekta Integrating Diversities through Watersports – In-dive je 71,180 €, a projekt je sufinanciran 79,38 posto od strane Europske unije preko programa Erasmus+ Sport – Collaborative Partnership, točnije sufinanciran je u iznosu 56,500 €, od čega proračun za Športski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke čini 12.983,00 €.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u