Održan #odiupmr u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Objavljeno 15.09.2019 - Zabava

Održan #odiupmr u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Prirodoslovni muzej Rijeka u suradnji s Klubom mladih Rijeka organizirao je zanimljivo poslije-podnevno i večernje događanje naziva #odiupmr, programski usmjereno na mladu populaciju kako bi im kroz njima bliske sadržaje približili prirodnu i kulturnu baštinu i zainteresirali ih za posjet muzejima, koji kako se jučer pokazalo, mogu biti itekako zanimljiva mjesta za izlazak.

Program su vodile Ivanka Mazurkijević kao jedna od protagonistica u promotivnom filmu muzeja i Klara Bukovac, voditeljica marketinga. Programi su se održavali na nekoliko pozicija u muzeju, dok je centralno događanje bilo u Botaničkom vrtu gdje se okupio velik broj sudionika i posjetitelja. Sve je za-počelo u 17 sati društvenim igrama – Riziku, Monopolyju, Twisteru, Aliasu, Čovječe, ne ljuti se i drugim igrama u kojima su se posjetitelji natjecali sve do kasnih večernjih sati.

Osim društvenih igara, natjecalo se i u Muzejskom kvizu te Crash Team Racing odnosno turniru na playstationu, a ekipe su uz dobru zabavu, dobile i vrijedne nagrade, kao što su večera za cijelu ekipu, Escape room, kuglanje, joystick za Playstation 4, semestar stranog jezika po izboru u Klubu mladih te bon u vrijednosti 300 kuna u Sancta Domenici. Sponzor čitavog događanja je Ina, d.d. koja je prepo-znala vrijednost ove inicijative.

Nakon što su izabrane najbolje ekipe, uslijedila je prezentacija videospotova (koji su dostupni na YouTube kanalu muzeja) te hologramski prikaz špiljskog medvjeda koji ujedno postaje i dijelom stalnog postava muzeja.

Za dobru zabavu pobrinuli su se Ri Teatar, koji je svoje skečeve prilagodio tematici prirodoslov-lja, te DJ Diablo, poznat po disco i rockabilly ritmovima, čime je nastavljeno druženje i zabava u muzeju.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u