Od danas u prodaji ulaznice za osmo festivalsko izdanje

Objavljeno 09.10.2019 - Zabava

Od danas u prodaji ulaznice za osmo festivalsko izdanje

Nikada nije dovoljno rano krenuti s pripremama za putovanja i provode koje najviše volimo i iščekujemo. Mladima diljem svijeta na vrhu ljestvice svakako je jedinstveni destinacijski festival ULTRA Europe koji će se u Splitu održati od 10. do 12. srpnja 2020. godine.

Važno je odabrati pravo društvo i odvažne stylinge, ali prije nego se krene s pakiranjem kofera treba osigurati ono najvažnije, a to su festivalske ulaznice. Prodaja započinje danas, točno u 13 sati, putem službene stranice ultraeurope.com/tickets/festival/, a nakon što ulaznice stignu na kućnu adresu kreće pravo odbrojavanje! Ostalo je točno 277 dana do najuzbudljivijeg i najluđeg ljetnog provoda, a što sve organizatori spremaju za novo izdanje na splitskom stadionu Park Mladeži otkrit će u narednim mjesecima.

Sedmo izdanje upisalo je svog milijuntog posjetitelja, više od 150.000 posjetitelja iz 143 zemlje svijeta. Tijekom sedam dana družili su se u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, u društvu najpoznatijih imena svjetske elektroničke glazbe. Njihov veličanstveni povratak kao i druga brojna iznenađenja spremaju se i ove godine za sve one koje svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Danas će ih po najpovoljnijoj cijeni moći kupiti svi one koji su se prethodno registrirali, a uz kupljene ulaznice ti će korisnici na poklon dobiti i ULTRA Europe majicu. Osim trodnevnih i VIP ulaznica za Park Mladeži i ove će godine biti moguće kupiti posebne Destination ULTRA Europe i RESISTANCE Croatia ulaznice.

Posljednje su godine posebno popularne bile RESISTANCE Croatia ulaznice koje posjetiteljima omogućuju uživanje u čak šest dana glazbe koja se krije iz ovog brenda. Dovoljno je spomenuti Carla Coxa, Marca Carolu, Macea Plexa, Martinez Brothers, Luciana, Setha Troxlera ili Loco Dice i svi poznavatelji ovog glazbenog žanra znaju da ih očekuje provod koji je teško opisati riječima. Ove ulaznice, koje se mogu osigurati po cijeni od 349 eura, vode na ULTRA Europe Opening Party, trodnevni ULTRA Europe Music Festival u Splitu, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te završni party Resistance Vis koji uključuje i svečanu večeru u tvrđavi Fort George. Tijekom splitskog dijela festivala vlasnike ovih ulaznica očekuje i dodatna pogodnost – poseban i osigurani prostor na pozornici Resistance kako bi nesmetano mogli uživati u glazbi svojih omiljenih izvođača.

Potpuno ULTRA iskustvo, koje predstavlja sedmodnevno putovanje na četiri čarobne lokacije i deset jedinstvenih party stanica, omogućuju Destination ULTRA Europe ulaznice, a od danas mogu osigurati po cijeni od 349 eura. Ulaznice će, osim na tri festivalska dana na splitskom stadionu Park Mladeži, voditi i na ULTRA Europe Opening Party, ULTRA Brač, ULTRA Hvar, Resistance Hvar te party Resistance Vis.

Za sve one koji će na osmo izdanje festivala doći u društvu prijatelja omogućena je kupnja grupnih ulaznica pa će na 5 kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Organizatori su najavili i mogućnost otplate u ratama, a više informacija sanzat će se u narednim danima. Pogodnosti očekuju i vlasnike ULTRA Passporta, prvog međunarodnog sustava lojalnosti kupaca za glazbene festivale koji i dalje raste s više od pola milijuna korisnika.

Foto: Nichlas Ruehl
Autor: Ivana Čabraja

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u