Obersnel optužio Riječane i poziva na zdrav razum!?

Objavljeno 12.01.2020 - KulturaVijesti

Obersnel optužio Riječane i poziva na zdrav razum!?

Da nije jadno bilo bi smiješno, no Vojko Obersnel (još uvijek gradonačelnik Rijeke) apelira na zdravi razum Riječana i to u periodu dok je odlučio spaliti 150 milijuna njihovih kuna na bespotrebno uređenje Galeba, u vrijeme dok je riječko priobalje razvaljeno, kolodvori izgledaju kao da ih je kuga poharala, parkovi ne postoje, zgrade lokacija za mlade Hartera i Exportdrvo izgledaju kao opasne ruševine, kazališta su oteta građanina, zatvorena ili ne održavana. Zdrav razum u gradu gdje su cajke zamijenile riječki rock, gdje birokracije ima 50 % previše, gdje se ne štedi u izgradnji skupih i neprimjerenih sportskih objekata.

Razum u gradu gdje sve kasni u pripremama za EPH 2020 i gdje se komunistički politikanti pod krinkom kulture iživljavaju nad građanima s naguravanjem Tita i komunizma kao svetinje naspram normalnih EU i NATO standarda.

Evo osvrtanje Vojka Obersnela na Facebooku u cijelosti:

Osuđujem paljenje Kozarićeve umjetničke instalacije i ugrožavanje okolne imovine tim činom.
Iako je činjenica da reakcije publike čine integralni dio Kožarićevih radova, ovo je krajnje destruktivan događaj.
Zapitajmo se svi skupa u što se ovakvim događajem pretvara naš grad, Rijeka koja je uvijek bila otvorena i spremna na konstruktivni dijalog, nasuprot gaženju i paljenju ičega što se nekome ne sviđa ili što netko ne razumije.
Apeliram na onu tihu većinu građana Rijeke da ne šute, već da se otvoreno verbalno suprotstave destrukciji i vandalskom ponašanju.
Nadam se i vjerujem da će policija pronaći i kazniti počinitelja.
A još se više nadam i vjerujem da će rijeka ljudi zdravog razuma pobijediti nesuvisle destruktivne divljake.

Vojko Obersnel drži da svi kojima se ne sviđaju doista isprazne skupe “kulturne” instalacije u Rijeci nesuvisli destruktivni divljaci!?!

Obersnelova kulturna instalacija bagera i kamiona ispred raskopanog HNK za vrijeme dok je grad postao glavni grad kultre EUrope ostaje i dalje neosvojena kulturna glupost jednog gradonačelnika u povijesti EUa.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u