O izjavama Zdravka Mamića bolje ne pisati ništa

Objavljeno 15.03.2013 - SportVijesti

O izjavama Zdravka Mamića bolje ne pisati ništa

Nema opravdanja!
Seljaštvo i zločeste  izjave nisu nikada bili ono čime bi se Hrvatska trebala ponositi.
Današnjim danom čini se da je Zdravko Mamić pretjerao u svojim izjavama, no na žalost svih političara i hrvatskih “VIP” građana, treba kazati da Zdravko Mamići nije danas pretjerao, nego je pretjerao već prije 10 godina i nitko nije reagirao. Punih deset godina građani Hrvatske čekali su da političari i hrvatski sustav reagiraju te da osude ponašanje Zdravka Mamića i da osude sve one koji mu daju medijski prostor, kao i one koji mu daju vječni manevar za izvlačenje od svojih gluposti. No, čekali smo i naravno nismo dočekali.
Danas će Mamić završiti u pritvoru, no njegov novac i i čak petorica odvjetnika će ga izvući već sutra na slobodu. Dobiti će neku malu kaznicu koja je smiješna i on će dalje nastaviti po svome.
Hrvatski političari kao i cijelu sustav pokazati će opet da nisu dorasli u uređivanju Hrvatske u jedno uljuđeno društvo.
No, prava je istina da kakvi su političari, takav je i Zdravko Mamić. Još uvijek Mamić nije uspio sustići divljaštvo i neodgovornost pojedinih političara koji sjede u Saboru RH i doslovno vrijeđaju koga stignu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u