NP Krka organizira Krkin zeleni stol

Objavljeno 15.04.2016 - Turizam

NP Krka organizira Krkin zeleni stol

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina za sudjelovanje na Krkinom zelenom stolu u 2016.

Krkin zeleni stol projekt je izložbeno-prodajnog prigodnog karaktera pokrenut 2015. namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina na užem i širem području NP „Krka“. Opći cilj projekta je unaprjeđenje suradnje s lokalnim stanovništvom te promocija autohtonih proizvoda u Nacionalnom parku “Krka”, dok je specifični cilj projekta potpora lokalnom stanovništvu u proizvodnji i plasmanu svojih proizvoda. Izlagači se odabiru putem javnog poziva.

Krkinin zeleni stol održat će se po sljedećem rasporedu:

1. 24.05.2016., utorak, mjesto održavanja Lozovac (Europski dan Parkova)

2. 11.07.2016., ponedjeljak, mjesto održavanja Lozovac (Svjetski dan stanovništva)

3. 02.08.2016., utorak, mjesto održavanja Stinice/Visovac vidikovac (Gospa od Anđela)

4. 19.08.2016., petak, mjesto održavanja Manastir Krka/recepcija (Slava)

Na mrežnoj stranici www.np-krka.hr nalazi se Javni poziv sa svim detaljima za prijavu kao i Prijavnica koju je potrebno priložiti uz potrebnu dokumentaciju kako bi se ostvarilo pravo sudjelovanja na Krkinom zelenom stolu. Prednost prilikom odabira imaju ekološki proizvođači autohtonih poljoprivrednih proizvoda (sir, pršut, med, vino, maslinovo ulje, džemovi i sl.) i proizvođači koji svoje proizvode uzgajaju i/ili proizvode na užem i/ili širem području Nacionalnog parka „Krka“.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u