NP Krka Kanjon vođen zvijezdama

Objavio Kigo 15.05.2017

Predstavljanje knjige Kanjon vođen zvijezdama u utorak, 16. svibnja 2017. u 12 sati u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ Šibenik. Zbirka je to pjesama autorice Renate Basić, obogaćena prekrasnim prizorima Krke zabilježenih okom Marianne Slavice i Nikoline Šarić.

Iako krška rijeka, Krka nikada ne presušuje, pa tako ni inspiracija brojnih zaljubljenika u njezinu prirodnu i kulturnopovijesnu baštinu. Oslikana kroz povijest perom Jurja Šižgorića, Petra Zoranića, Petra Divinića ili Bernarda Shawa, Krka prenosi očaranost svakoga tko je i na tren osjeti i upije u svoj njezinoj raskoši.

Zbirka pjesama Kanjon vođen zvijezdama, stvarana šest mjeseci, spoj je nježne poezije i boje i kompozicije trenutka uhvaćenog okom fotografa. Knjiga je doprinos bogatoj izdavačkoj djelatnosti JU „NP Krka“, ovaj put ne u njezinoj edukativnoj ulozi, već u onoj koja oplemenjuje dušu.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189