Novi sportski direktor Dinama – seljonder!

Objavljeno 31.03.2017 - SportVijesti

Novi sportski direktor Dinama – seljonder!

Rijeka je unatoč padu forme i dalje vodeća momčad HNL-a, ima četiri boda više od Dinama. Do kraja sezone slijede još dva međusobna derbija, no i dosadašnji rezultat Rijeke je dovoljan da ga bilo koji sportski direktor poštuje i da se sportski odnosi prema njemu.

Novi sportski direktor Dinama Romeo Jozak udario je na konferenciji za novinare Riječane malo ispod pojasa što je prikaz da je na čelu Dinama (ex Croatie) ponovno neki lik s oskudnom inteligencijom, kulturom i obrazovanjem.

Ne znam jeste li to znali, u Rijeci su planirali gradnju istočne tribine za Ligu prvaka, imali su projektnu dokumentaciju, ali su odustali od gradnje. Svjesni su da ih u posljednjim kolima nose dobre vile. Možemo im poručiti da ne bacaju lovu jer im ta tribina neće trebati za Ligu prvaka, a u Europskoj ligi mogu igrati i bez nje, rekao je Jozak.

Jozak očigledno nije Dinamovac i još ne zna kako izgleda stadion na Maksimiru. Kad ga bude prvi puta ugledao možda bude shvatio na što bi trebalo bacati lovu, jer samo jedan stadion u Hrvatskoj je najveća sramota svih navijača!

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u