Novi promidžbeni spot HTZ-a s brojnim sportašima

Objavljeno 07.11.2017 - TurizamVijesti

Novi promidžbeni spot HTZ-a s brojnim sportašima

Tijekom drugog dana sajma World Travel Market (WTM), u sklopu hrvatskog štanda premijerno je prikazan novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice.

Predstavljanje novog spota na ovoj, jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi, koja se ove godine održava od 6. do 8. studenog, uvertira je u službenu promociju hrvatske turističke ponude na svjetskim sajmovima, a na WTM-u održano je pred dvjestotinjak uzvanika, partnera, suizlagača te predstavnika stranih i domaćih medija.

Okupljene su pozdravili ministar turizma Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te Barbara Mesić, glavna savjetnica ministra turizma. Oni su tom prilikom naglasili važnost novih promotivnih aktivnosti i materijala, ali i važnost britanskog tržišta za ukupne hrvatske turističke tijekove.

Novi promotivni spot sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te u njemu sudjeluje 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić.

Spot ima humanitarni karakter. Svi su se akteri odrekli honorara koji će se uplatiti humanitarnim organizacijama. Spotom će se tako prikupiti pola milijuna kuna za humanitarne projekte.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u