Novi mjesec, novi program i nova iznenađenja u Studiju Smijeha

Objavljeno 02.02.2019 - SportZabava

Novi mjesec, novi program i nova iznenađenja u Studiju Smijeha

Snimanje Comedy Klasik Show-a, novi tekstovi i američki i rumunjski komičari

Posebna iznenađenja spremaju se u Studiju Smijeha, a neke će razveseliti što je ulaz za čak dva dana besplatan.

Ovaj ponedjeljak (4.2.) tradicionalni Open mic dobio je mali makeover: ‘I hate Mondays stand up Open mic night – English edition’. Što znači da će nastupi biti na engleskom, a mogu se prijaviti svi oni koji se žele okušati u komičarskom nastupu sa svojim originalnim engleskim tekstovima. Upad je besplatan.

U siječnju se tražio stol više za ‘Friends Pub Quiz’ pa već u prvom tjednu veljače održat će se ‘Friends Pub Quiz Season 01’ i to u utorak (5.2.). A novi mjesec znači da je vrijeme za ‘Novi tekst – veljača 2019.’ na kojemu će u srijedu (6.2.) nastupiti sedam rezidenata/ica: Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Miranda Lončar, Marko Dejanović, Goran Vinčić, Vlatka Mifka i Igor Drljo, što znači da će srijeda biti pravi lom.

Još se nećete stići ni oporaviti od srijede, a već u četvrtak možete sudjelovati u live snimanju epizoda Comedy Klasik Show-a. Publiku očekuje 14 komičara, a snimanja će se odvijati u dva termina: 18:00 – 20:30 h i 21:00 – 22:30 h. Upad je besplatan uz obaveznu rezervaciju!

Petak je dan za posebnu poslasticu, goste iz SAD-a i Rumunjske: ‘Stand up in English – April Macie & Dragos Cristian – USA & ROU’. April Macie bila je finalistica showa ‘Last Comic Standing’ 2006. Bila je u Howard Stern showu kad su ju proglasili najsmješnijom i najatraktivnijom američkom komičarkom, a uz brojna ostala pojavljivanja na televizijama, radijima i dr., bila je i govornica TEDx talk-a. Dragos Cristian svoju je karijeru započeo u Singapuru, proputovao je cijelu Aziju, a inspiraciju za svoj rad vuče iz iskustava koje je stekao životom u Rumunjskoj, UK-u i na svojim putovanjima.

Ako pak ne volite eksperimentirati s novim forama i volite igrati na sigurno, onda je tu uvijek ‘BiH večer stand-up komedije’ s kojim ne možete fulati, a nastupaju: Hercegovac u Zagrebu Igor Drljo, purgerski Musliman Admir Šećkanović, banjalučki Zagrepčanin Marko Dejanović i zagrebačka Hercegovka Miranda Lončar.

Kratki rezime:

Ponedjeljak, 4.2. u 20:30 – I hate Mondays stand up Open mic night – English edition

Utorak, 5.2. u 20:00 – Friends Pub Quiz Season 01

Srijeda, 6.2. u 20:30 – Novi tekst veljača 2019.

Četvrtak, 7.2. u 18:00-20:30 i 21:00-22:30 – Comedy Klasik Show – live snimanje epizoda!

Petak, 8.2. u 20:30 – Stand up in English – AprilMacieee &Dragosss Cristian – USA & ROU

Subota, 9.2. u 20:30 – BiH večer stand-up komedije

Autor: Mia Bednaž

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u