NOVI KATALOZI ZA PLANIRANJE IDEALNOG LJETOVANJA

Objavljeno 10.01.2018 - Turizam

NOVI KATALOZI ZA PLANIRANJE IDEALNOG LJETOVANJA

Muči vas siječanjska depresija? Imamo rješenje! Isplanirajte svoj godišnji odmor na vrijeme, jer vas očekuju značajne uštede i posebne pogodnosti, za koje se pobrinula turistička agencija Atlas, koja je ranije no ikad, na tržište lansirala dva nova kataloga za ljetovanje u Hrvatskoj i na Mediteranu.

Hrvatska – savršena kulisa za idealno ljetovanje

Odmor u Hrvatskoj za sve one koji su ga iskusili postaje životni stil i dobra navika. Stoga ne čudi što „Lijepa naša“ sve više opravdava status jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija, posebno za vrijeme ljeta, čija se formula nalazi upravo u simbiozi očuvane prirode, bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa, gastronomije te gostoljubivih domaćina. S obzirom na najavu još uspješnije sezone ljeta u Hrvatskoj, rezervirajte na vrijeme svoje mjesto pod suncem i ostvarite do 20% popusta koji vrijede do 31. siječnja 2018.

Uzimajući u obzir različite životne dobi i afinitete, u ponudi su osim raznovrsnih smještajnih objekata i brojne mogućnosti za osmišljavanje aktivnog slobodnog vremena u predahu od opuštanja na jednoj od naših, složit ćete se – predivnih plaža. Uvijek postoji nešto novo, nešto što niste probali ili vidjeli, čuli ili okusili, što će vaše ljetovanje u Hrvatskoj učiniti još zanimljivijim. Stoga odaberite svoje mjesto pod suncem iz naše šarolike ponude diljem Istre, Kvarnera i Dalmacije, a ponudom Atlasovih izleta približite si još neke zanimljive priče naših turističkih bisera, na koje ostvarujete 10% popusta uz rezervaciju smještaja do 30. travnja 2018.

Osim pomno biranih aranžmana, u novom katalogu pronaći ćete i bogatu ponudu ljetovanja za obitelji s pogodnostima za djecu, kao i sve traženijeg privatnog smještaja te krstarenje Jadranom, a sve to uz mogućnost obročnog plaćanja karticama od 3 do 12 rata beskamatno.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u