Novi Deluxe Superior brod “Nautilus” u Katarina Line floti

Objavljeno 27.04.2019 - Turizam

Novi Deluxe Superior brod “Nautilus” u Katarina Line floti

Katarina Line predstavlja još jednu prinovu u Katarina Line Floti. Ove sezone prekrasni Nautilus klizit će duž Jadranske obale i pružati gostima nevjerojatna iskustva i uspomene. Kao i uvijek, pobrinuli smo se da novi član naše flote bude u skladu s najnovijim trendovima nautičkog svijeta. Nautilus odiše ljepotom, luksuznošću i udobnošću.

Uvjereni smo da će ovaj brod sa svojih 49 metara dužine i gotovo 9 metara širine ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih. Nautilus pripada Deluxe Superior kategoriji plovila i omogućuje gostima izvrstan provod na prekrasnoj sunčanoj palubi kao i uživanje u gastronomskim specijalitetima na glavnoj palubi.

Gastronomske specijalitete na Nautilusu pripremat će Dragutin Mandić koji je dvije godine za redom osvojio titulu juniorskog prvaka na kulinarskom natjecanju “Biser Mora”. Ovo je prvi put u 14 godina da je netko uspio obraniti tu titulu i iznimno smo ponosni što će biti dio našeg tima ove godine.

19 luksuznih kabina osigurava smještaj za 38 putnika koji će zasigurno uživati u svim pogodnostima koje ovaj prekrasni brod može pružiti.

Vlasnik Nautilusa je obitelj Vuković s kojom Katarina Line surađuje od samih početaka. Njihovi prekrasni brodovi čine dio naše flote već godinama. Prvi su nam se pridružili davnih devedesetih godina njihovi nekadašnji brodovi MV Penelopa i MV Viktorija te kasnije s novim trendovima MV Spalato koji pripada Premium Superior kategoriji te MV Fantazija u Deluxe kategoriji. Deluxe Superior Nautilus brod je koji će svakako zaokružiti ovu prekrasnu priču.

Iznimno nas veseli ovakav napredak u hrvatskom turizmu, tim više što je postignut postepeno i zajedničkim snagama i uspješnoj dugogodišnjoj suradnji dviju obitelji, te uz puno rada i odricanja. Sigurni smo da će upravo Nautilus biti jedan od brodova koji će pridonijeti povećanju kvalitete ponude nautičkog turizma u Hrvatskoj.

Autor: Anamaria Hauptfeld Schweitzer

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u