Novi Cruiser MOONLIGHT u floti Katarina Line

Objavljeno 12.05.2017 - Turizam

Novi Cruiser MOONLIGHT u floti Katarina Line

Kako je već i tradicija svake godine, i ove sezone predstavljamo novitet koji će od ove subote krasiti Jadransko more i luke u kojima će pristajati. Potpuno novi cruiser MOONLIGHT – u subotu 13.05.2017. iz splitske luke kreće na svoje prvo putovanje.

MB MOONLIGHT je brod hrvatske brodogradnje, dugačak 37,4 metara i širok 8,2 metara te pruža smještaj za goste u 18 moderno uređenih dvokrevetnih kabina. Vlasnici ovog plovila su obitelj RAKULJIĆ FILIP I MARTINA, s kojima surađujemo već dugi niz godina. Obitelj Filipa Rakuljića je u prošlosti uspješno brodom vodila brojne goste na vodopade Krke, te je već ugostila i veliki broj Katarina Line putnika na sedmodnevnim krstarenjima s tradicionalnim drvenim jedrenjakom Dalmatinka.

Svečana proslava prvog putovanja biti će u subotu 13. svibnja u 12:00h u splitskoj luci gdje ćemo zajedno s prvim putnicima nazdraviti prvom polasku.

Katarina Line u 2017. godini slavi 25 godina djelovanja te nam je time i veća čast što ćemo ove godine predstaviti ukupno 4 nova broda koji će započeti svoju plovidbu u Katarina Line floti.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u