Nikola Grmoja staje u obranu napadnutih žena

Objavljeno 07.03.2020 - IzdvojenoVijesti

Nikola Grmoja staje u obranu napadnutih žena

U MOSTu su šokirani na nevjerojatan prilog koji je bio u emisiji Provjereno na NOVA TV gdje se načelnik policije optužuje za nasilje nad ženama i prijetnje smrću malodobne djece.

Osim pune podrške žrtvama, iz MOSTa su poslali u obliku urudžbiranog podneska predsjedniku hrvatskog Sabora zastupničko pitanje Nikole Grmoje, člana Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista, koje je upućeno ministru unutarnjih poslova u Vladi Republike Hrvatske Davoru Božinoviću temeljem članka 140. Poslovnika Hrvatskog sabora. Iz priloženog podneska je razvidno da je slučaj policijskog službenika iz trenutačne prijestolnice kulture EU došao do središta hrvatske metropole na daljnji postupak. Institucije su zakazale, kao i moral unutar institucija, pa se postavlja pitanje tko radi u sustavu pravosuđa i policije i koji to ljudi ruše povjerenje u državne institucije!

Premijer Vlade i ministar unutarnjih poslova ne mogu kazati da za navedenog inspektora nisu nikad čuli te je vrlo jasno da snose odgovornost za NE djelovanje u ovom slučaju.

Udruge žena i bivša predsjednica Hrvatske koja će i dalje dobivati plaću kao da je predsjednica države, još nisu reagirali! Kolinda Grabar Kitarović je kazala da će se sada u svome radu više usredotočiti na prava žena, no razvidno je da je ta prava ne zanimaju sada kada je najpotrebnije pa se postavlja pitanje njezine daljnje funkcije!

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u