NIKO ŠTOKIĆ: okusi Raba u Zagrebu

Objavljeno 15.10.2020 - Vijesti

NIKO ŠTOKIĆ: okusi Raba u Zagrebu

Mladi kuhar s Raba Niko Štokić već neko vrijeme u Zagrebu uveseljava gurmane sa svojim specijalitetima s dodirima rapske tradicije.
Kako izgleda jedan tipičan zanimljiv meni kojeg nam priprema Niko Štokić, najbolje da vidite na slijedećim fotografijama!

Predjelo : JUHA OD CIKLE
Zapečena cikla se kuhala s korijenastim povrćem klasično začinila sa soli, paprom i začinskim biljem i nakon puno ljubavi ova juha se izmiksala kako bi dobila kremastu strukturu!

Glavno jelo : ODLEŽANI PALAMIDA STEAK

Odležana marinirana palamida se zapeče u tavi na maslacu. Uz palamidu ide krema od tikvice i bosiljka te čips od kelja te tapenada s tikvicama i grana padana sirom.

Desert: ČOKOLADNI TART

Čokoladni tart s đumbirom i prženom bućom

Trenutačno ove delicije možete isprobati u restoranu Savica u Zagrebu, a u ovo hladno doba okusi mora i mediterana uljepšati će vam dan.

Redakcija KIGO.hr isprobala je navedene delicije i mladom kuharu daje punu peticu….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u