Nije vam ništa jasno nakon izvješća vezano na Agrokor???

Objavljeno 09.10.2017 - GospodarstvoIzdvojeno

Nije vam ništa jasno nakon izvješća vezano na Agrokor???

Ne brinite. I onako nikome nije ništa jasno!

Navodno po dugovima koje je Todorić napravio AGROKOR više ne postoji, no on je i dalje tu. Ljudi koji su pokrali novce iz AGROKORA se prave potpunim autistima i jedva čekaju da njihov slučaj preuzme prava psihijatriska ustanova koja doista mazi i pazi svoje pacijente. Pogađate, navedena psihijatrijska ustanova zove se DORH, a u stopu je prati USKOK.

Hrvatski političari se natežu tko je bio gdje 91. i 41. , a kad je AGROKOR u pitanju ne mogu se dogovoriti tko bi trebao sjediti u saborskom povjerenstvu pa je onda bolje da ga i nema.

Todorić tuži Ramljaka, i Dalićku, Dalićka Todorića, Ramljak Todorića. Todorić tvrdi da je pokraden od Vlade RH, a Vlada RH tvrdi da je milijarde kuna pokrao Totorić.

PING PONG, PING PONG, PING PONG

Milijarde gore, milijarde gore, ……uglavnom sve se toliko iskompliciralo da nitko ne razumije što se događa. Nitko ne zna što dalje i nitko nezna koja bi to ustanova doista mogla raspetljati ono što je Todorić zapetljao.

EU bi trebala hitno uspostaviti povjerenstvo koje bi analiziralo i pratilo što se događalo u Agrokoru te hrvatski građani traže pomoć europske unije  jer više ne vjeruju hrvatskim političarima i hrvatskom pravosuđu.

Tragikomedija se nastavlja…

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u