Nevjerojatna igra “Vatrenih” u Rijeci

Objavljeno 06.10.2017 - Sport

Nevjerojatna igra “Vatrenih” u Rijeci

Hrvatska nogometna reprezentacija je u Rijeci igrala neriješeno s Fincima (1:1) što je razočaralo mnoge nogometne ljubitelje koji su na 13 stupnjeva i na buri pratila utakmicu.

Mlitava i neorganizirana igra ispod razine zvijezda koje igraju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju rezultira lošom i neprepoznatljivom igrom.

Većina ljubitelja nogometa traži ostavku Čačića i svih onih koji su ga doveli na tu poziciju.

HRVATSKA je daleko od Svjetskog prvenstva nakon kiksa na Rujevici protiv Finske (1:1). Hrvatska je bunker gostiju slomila preko Mandžukića, ali se u posljednjih desetak minuta povukla i bila kažnjena u 90. minuti.

U posljednjem kolu kvalifikacija Hrvatska gostuje u Ukrajini i ne smije izgubiti kako bi izborila barem dokvalifikacije. Za izravan plasman treba pobjedu i kiks Islanda na domaćem terenu protiv Kosova.

Ante Čačić je nakon utakmice kazao da nije zadovoljan utakmicom no da su mu se igrači istrošili na kraju utakmice. Kaže da je plan bio držati loptu što duže i zabiti gol, no njegov plan danas nije upalio.

Izjave Čaćića nakon utakmice ukazuju da se ne radi o kompetentnoj osobi da vodi hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Kramarić je kazao da su naši nogometaši prokockali sve što su imali prije ljeta te da nogometaši ne igraju za reprezentaciju onako kako igraju za klubove u Europi.

Ideje u igri nema, motivacije još manje i rezultat je točno takav kakvo je i stanje u reprezentaciji.

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u