Neviđena hajka na MOST

Objavljeno 30.11.2015 - Vijesti

Neviđena hajka na MOST

Još jod vremena komunizma u Hrvatskoj nije zabilježen toliki napad na neke političare kao što je to danas na članove MOSTA. Velike stranke putem svojih, također velikih medija “gule” MOST gdje god stignu.

Lažne informacije, podcjenjivanja, uvrede, lažne konstrukcije i stalno navijanje da se MOST raspadne poput kula od karata, redoviti je način djelovanja velikih stranaka i velikih medija.

Preživljavanje MOSTa od pokušaja “čerupanja”  biti će moguće samo uz jako srce hrvatskih građana i nove izbore u kojima bi velike stranke i veliki mediji trebali konačno biti kažnjeni za sve ono što su radili od 1991. do danas.

Ni HDZ ni SDP nisu pristali na cjelovite reforme koje je predložio MOST. HDZ je u maloj prednosti jer barem za razliku od SDPa nije spletkario iza leđa i sve je iskomunicirao jasno, transparentno.

MOST je za sada ostao na 15 mandatara. Stipe Petrina je poput neintligentnog derišta isključio sam sebe iz MOSTa. Prgomet je poput pokvarene lisice probao biti jako pametan, pa kako se ispostavilo da je solirao u nastupu  u suradnji s SDPom, kolege iz MOSTa su ga isključili. Prgometove dvije prijateljice još ne znaju da li bi piškile ili kakile, pa bi malo s MOSTom, a malo s Prgometom.

SDP i HDZ se snažno raduju raspadu MOSTa, no, ne znaju da MOST drži asa u rukavu. Naime, ako MOST sa svojih 15 mandata izazove nove izbore na njegovu bi stranu po izvorima KIGO.hr stali Radimir Čačić, dva mandatara HDSSBa, dva mandatara iz stranke Milana Bandića te jedan mandatar Živog Zida, stranke u kojoj i tako tvrde da su prevareni na izborima.

Novi izbori po svim relevantnim istraživanjima bi najviše koristili MOSTu, HDSSBu i Živom Zidu, što je SDPu i HDZu neprihvatljivo.

HDZ i SDP umjesto da se dogovore zajedno s MOSTom i naprave vladu nacionalnog jedinstva, oni glume veličine i to bi im mogla biti kobna pogreška.

Hoće li se veliki toliko zaigrati da će razljutiti najvažnije u Hrvatskoj, a to su građani?

 

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u