Nesposobna oporba mrcvari ministricu do suza

Objavljeno 11.03.2019 - IzdvojenoVijesti

Nesposobna oporba mrcvari ministricu do suza

Nesposobna oporba u Hrvatskoj u kojoj se nalaze alkoholičari, osuđeni lopovi i nasilnici u obitelji okomila se na ministricu Žalac kojoj je dijete podletilo pod automobi. Oporba se nemoralno naslađuje ovoj nesreći i traže ostavku jer je utvrđeno da ministrica nije produljila svoju vozačku dozvolu kao da se onda ne bi dogodio ovaj incident. Oporba ne može naći niti jednu zamjerku ministrici Žalac na njezin rad i sada potpuno nemoralno danima jašu na valu nesreće što iz dana u dan nervira građane Hrvatske koji suz sve više na strani ministrice žalac, a protiv su nemoralne oporbe.

Premijer Andrej Plenković koji je znatno pametniji od oporbe, ne prihvaća ostavku ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac.

– To je prekršaj, nije kazneno djelo, izvadit će novu vozačku. Ministrica i ja smo u kontaktu od 30 minuta nakon prometne nesreće, jutros je bila kod mene, prepustila je odluku meni, ponudila mi je ostavku, velik je pritisak javnost na nju, to je njen moralan čin. Ovo se moglo dogoditi i nekom drugom, istekla vozačka nije razlog napuštanja vlade, objasnio je javnosti premijer Plenković razloge zašto ne prihvaća ostavku ministrice Žalac.

Ona je u šoku, nastavit će raditi, ona ostaje ministrica.To što ona nije produljila ne znači da ljudi ne trebaju, ona je priznala i izvadit će novu. Platila je prekršajnu kaznu. Ministrica ostaje u Vladi, propust s vozačkom je propust, to nije razlog da napušta Vladu, ostaje ministrica.

SVA UZPLAKANA JEDVA JE ISPRIČALA OTO SE DOGODILO

– Još sam u subotu premijeru Andreju Plenkoviću ponudila ostavku, a i jutros sam mu dala mandat na raspolaganje. U stanju šoka sam i nisam mogla dati izjavu u subotu kad sam išla u bolnicu. Najvažnije mi je da je malena dobra. Nikad to ne bih nikome poželjela u životu rekla je ministrica na rubu suza.

Ministrica Žalac opisala je kako se sve dogodilo.

– Krenula sam u trgovinu, djevojčica mi je izletjela pred automobil. Izbjegavala sam je, udarila sam je , na licu mjesta sam joj pomogla koliko sam mogla. Pozvali smo hitnu, policiju, prevezena je u vinkovačku bolnicu pa u Osječku. Jako sam potresena. Za vozačku dozvolu nisam ni znala da mi je istekla. To me uopće ne opravdava. Tu je moja dozvola koja je istekla 9. lipnja 2016., pokazivala je Žalac vozačku dodajući kako je “nosi ovako ne znajući da je istekla”.

Dozvola joj je, kako je rekla, izdana 2006. te je mislila kako vrijedi do nekog trenutka kada treba ići na nekakav pregled.

– Drago mi je da je djevojčica dobro, posjetila samo je u subotu navečer. Drago mi je da se dobro oporavlja te da će sve s njom biti u redu i to mi je najvažnije, ponovila je Žalac više puta.

– Premijeru sam odmah ponudila svoju ostavku iz moralnih i svih drugih razloga, a jutros sam ponovno s njim razgovarala i ponudila svoj mandat na raspolaganje. Uopće me ne opravdava da nevažeću vozačku dozvolu. Međutim, to je takav splet okolnosti. Iza Crkve, pored moje ulice, dijete je istrčalo, pokušala sam izbjeći, rekla je Žalac.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u