NENO BELAN ekskluzivan koncert 22.04. dvorana Male Gripe, SPLIT

Objavio Kigo 20.04.2017

30 godina otkako su se prvi puta čuli taktovi legendarne pjesme ”Stojin` na kantunu” Neno Belan sa svojim Splićanima proslavit će ovu obljetnicu, ekskluzivnim koncertom – Neno Belan svira Đavole.

Riječ je o posebnom koncertnom programu u kojem ovaj, jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih hrvatskih kantautora, svira hitove i uspješnice svog prvog benda, nezaboravnih splitskih Đavola.

Fiumensi će za potrebe ovakvog posebnog koncerta postati Đavoli iz osamdesetih, a zajedno s publikom otputovat će u glazbene vode šezdesetih. U dvosatnom nastupu publika će moći uživati u najvećim hitovima grupe Đavoli: Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Stojim na kantunu, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, Nebo vraća osmjehe i mnogim drugim.

Sviraju: Neno Belan (gitara i lead vocal), Olja Dešić (bas gitara i back vokal), Vedran Križan (klavijature i back vokal), Leo Rumora (bubnjevi i back vokal), te posebni gost – Jakša Kriletić Jordes na saksofonu.

Odjeveni u crna odijela u stilu mode šezdesetih, koristeći originalne instrumente iz osamdesetih (klavijature) i šezdesetih (gitara, bas), odvest će publiku na specifično glazbeno putovanje, prepuno nježnih i sentimentalnih balada ali i čvrstih rokerski brzih ritmova koji će rasplesati publiku.

Koncert će se održati u subotu, 22.04. na Malim Gripama (Dvorana KK Splita).

Cijena ulaznice za parter iznosi 80 kuna, a za tribine 100 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti u caffe baru Kuka (Treće poluvrijeme), putem sustava Croatia tickets te svim poslovnicama unutar sustava Eventim – http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/neno-belan-i-fiumens-sviraju-davole-split-sc-gripe-456318/event.html

 

U Croatia Recordsu na Pjaci kupnjom ulaznice ostvarujete popust na dvostruko izdanje Đavola “ĐAVOLI – LIVE IN STUDIO M + BONUS: KULUŠIĆ LIVE”

 

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189