Najbolja riječka pjevačica traži glumce i plesačice za novi spot!

Objavljeno 09.01.2018 - VijestiZabava

Najbolja riječka pjevačica traži glumce i plesačice za novi spot!

Nikita najbolja riječka pjevačica i kantautorica, te glumica, objavila je na facebooku audiciju za glumce, amaterske glumce i u potražnji je i djevojka koja zna plesati na šipci, za njenu pjesmu Ratnica ljubavi (NCuleta/Nikita-I.Mikulić) .

Inače ta je pjesma obilježila izlazak njenog 7 solističkog albuma (u izdanju ( Friš recordsa ) prošle godine istog naziva povodom 30 godišnjice njenoga rada, kako na estradi tako i na filmu i kazališnim daskama.

Pjesma je ljubavnog sadržaja, pop ambientalna sa primjesama mjuzikla, te opere, specifična je jer to nije obična ljubav prema čovjeku, nego prema samome Bogu. Nikita kako smo je priupitali želi na neki način pokazati publici da njoj samoj ta ljubav puno znači.

A iz njenih objava na facebooku, mogli smo zaključiti da se posvetila njemu i sve što radi, radi zbog njege naravno same sebe i u konačnici publike koja ju prati i voli tu njezinu specifičnost na našoj estradi.

Nadamo se da ćete se javiti i kako nam je rekla volontirati u njenom spotu, koji će sigurno biti i ovaj puta zanimljiv kao i ostali njeni uradci koje možemo popratiti na youtubeu na njenoj stranici.

www.youtube.com/user/nikitaivosevic

Sve podatke o audiciji imate ovdje.

https://www.facebook.com/events/164373480993061/

Sretno Nikiti i svima koji budu odabrani !

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u