Najbolja riječka pjevačica sve traženija u Zagrebu

Objavljeno 10.01.2019 - IzdvojenoZabava

Najbolja riječka pjevačica sve traženija u Zagrebu

Najbolja riječka pjevačica i glumica Nikita i dalje jaše Zagrebom, privlačeći sve više publike u “Jazz & Cabaret clubu Kontesa”.  Interes je nevjerojatan, tako da ćemo je ovaj vikend točnije 12. siječnja vidjeti u broadwejskom izdanju ” Idemo na Broadwey by Miro Ungar “.

Ovaj put u ulozi Velme Kelly iz mjuzikla Chicago, uloge koju je označila Catherine Zeta-Jones sa songom “All that Jazz” i song “Diamonds are a girls best friends” legendarni song Marilyn Monroe iz mjuzikla “Gentlemen Prefer Blondes” u verziji Nicole Kidman iz filma Moulin Rouge.
Pitali talentiranu Nikitu o njenom doživljaju mnogih komplimenata koje joj upućuju od strane struke i publike u Zagrebu?

Odgovorila nam je da je jako uzbuđena i sretno ispunjena što sudjeluje u cijelom projektu zahvaljujući njenom prijatelju Miri Ungaru i supruzi Sari koji vjeruju u njezine vokalne mogućnosti i njeno dugogodišnje iskustvo. Na pitanje  ima li neke pikanterije oko događaja na pozornici kaže:  “kako će to izgledati nemojte ni pitati, već dođite pogledajte cijeli naš brodweyski show, bit će burno i valovito, pripremite se, vidimo se ! ”
Međutim otkrila nam je i da je prijavila pjesmu za Doru, pa sa uzbuđenjem očekuje rezultate. Radi se o njezinoj autorskoj pjesmi nazvanoj Pobjednik, otpjevanoj na engleskom. Iznenađenje je da pjesma inače nije u njezinom dance stilu, nego pop-rock žanru, sa osebujno jakim vokalom, što već i znamo za njene vokalne mogućnosti.
Novo osvježenje jest, njen suradnik iz Rijeke njenog rodnog grada, autor glazbe skupa s njom i aranžer Neon, a sve je ukrasio mixom Darko Terlević iz novo lansirane riječke grupe “The Siids” koji uspješno osvajaju hrvatsku scenu.

Sve u svemu, Nikita je uvijek zanimljiva svojim nastupima, a oduševljena publika sve više pritišće urednike nacionalnih televizija da se upravo ova talentirana glazbena diva svrsta češće u zabavno glazbene programe.

Hoće li uskogrudni urednici zabavno glazbenih programa nacionalnih TV kuća shvatiti svoj posao pokazati budućnost, a do tada pratimo Nikitu  u brodweyskom showu u Zagrebu.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u