Najavljeni “Dani otvorenih vrata” Goranskog sportskog centra

Objavio Kigo 19.05.2017

U sjedištu Županije održana je konferencija za novinare na kojoj najavljeni “Dani otvorenih vrata” Goranskog sportskog centra. “Danima otvorenih vrata” Primorsko – goranska županija i Goranski sportski centar d.o.o. žele približiti građanima sadržaje kojima GSC raspolaže. Na konferenciji su prisustvovali pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič i stručni suradnik za sport GSC-a Davorin Klobučar.

Pročelnik Jurešić istaknuo je dugogodišnja ulaganja u Centar rekreacije na Platku koji je na nacionalnoj razini jedan od najatraktivnijih te pohvalio još bolju i funkcionalniju klizališnu sezonu u Delnicama.

„Razvoj ide primjerno i izvrsno posljednjih godina, a Dan otvorenih vrata omogućuje da se čuje od građana što još očekuju i kakvi smjerovi razvoja bi njima bili najpoželjniji“, rekao je uvodno Jurešić.

„Nakon velikih investicija u Platak i Delnice svjesni smo činjenice da postoji veliki broj građana Primorsko-goranske županije pa i šire koji nisu upoznati sa svime što se tamo nudi. Odlučili smo se marketinški pomaknuti i putem „Dana otvorenih vrata“ povoljnim cijenama pokazati koji su to sve sadržaji i što imamo na Platku i u Delnicama“, rekao je Udovič.

Posjetitelji će za samo 10 kuna na Platku od 10 do 18 sati moći uživati u Adrenalinskoj tubing vožnji (3 spusta), panoramskoj vožnji žičarom, 1 satu igranja nogometa, košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, disc golfu s opremom za 4 osobe ili boćanju sa setom boća. Za 5 kuna posjetitelji će pak, moći unajmiti 2 bicikla na sat vremena, zabaviti se skačući 10 minuta na trampolinu ili isto toliko voziti auto na pedale ili jednom okušati adrenalinsku tubing vožnju.

U Delnicama će posjetitelji također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarku i odbojku u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište.

Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj je ovoga projekta i ukazivanje na važnost provođenja sportsko-rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i zdravlje.

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189