„Nacionalni park Krka“ raspisuje natječaj za dizajn maskote Nacionalnog park „Krka“.

Objavljeno 26.02.2014 - GospodarstvoTurizam

„Nacionalni park Krka“ raspisuje natječaj za dizajn maskote Nacionalnog park „Krka“.

26. veljače 2014. Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisuje natječaj za dizajn maskote Nacionalnog park „Krka“.

Cilj natječaja je odabir maskote koja će predstavljati Nacionalni park „Krka“ s naglaskom na prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu područja oko rijeke Krke i koja se može primijeniti na različita sredstva komunikacije u dvjema i trima dimenzijama.

Na natječaj se mogu prijaviti sve fizičke i pravne osobe koje žele ponuditi ideju i izvedbu maskote. Sudjelovati mogu pojedinci ili grupa autora s jednim idejnim rješenjem primjenjivim u 3D tehnici. Prijedloge je potrebno dostaviti u tiskanom obliku na A3 formatu, s kratkim objašnjenjem u čemu je posebnost te maskote i po čemu upravo ona može predstavljati NP „Krka”.

Ocjenjivački sud, koji imenuje ravnatelj JU „NP Krka”, odabrat će tri prijedloga, koja će biti novčano nagrađena, s 12.000, 5.000 i 3.000 kn. Rezultati natječaja bit će objavljeni 08. travnja 2014.

Opis prijedloga sa skicom i osobnim podacima (ime i prezime, adresa i telefonski broj – unutar omotnice) treba poslati do srijede, 26. ožujka 2014. do 12 sati. Idejna rješenja šalju se u zatvorenoj omotnici s naznakom Natječaj za dizajn maskote NP „Krka”. Prijedlozi koji budu zaprimljeni poslije toga roka neće se razmatrati.

Više detalja o natječaju nalazi se na www.npkrka.hr

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u