Na Rujevici će se igrati pred praznim tribinama

Objavljeno 10.03.2020 - IzdvojenoSport

Na Rujevici će se igrati pred praznim tribinama

S Rujevice su poslali priopćenje za javnost sljedećeg sadržaja:

“Hrvatski nogometni klub Rijeka pozorno prati situaciju oko širenja koronavirusa. Važno je naglasiti da će HNK Rijeka poštivati svaku odluku odnosno preporuku koju donese civilna zaštita Republike Hrvatske. U slučaju odluke da se utakmice Hrvatski telekom Prve lige u kojima sudjeluje HNK Rijeka odgode ili moraju igrati pred praznim tribinama zbog prijetnji širenja koronavirusa, HNK Rijeka poštivat će odluku nadležnih institucija i postupat će sukladno uputama kao što rade svi svjetski klubovi u ligama u kojima su nadležne institucije donijele odluke da se utakmice odgode ili igraju pred praznim tribinama.

Ujedno, HNK Rijeka je s obzirom na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite, privremeno obustavio prodaju ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek (18. ožujka).

Sukladno daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju s ili bez gledatelja ili odgodi navedene utakmice, bit će donijeta do kraja tjedna u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite PGŽ-a odnosno Hrvatskim nogometnim savezom. O svim detaljima vezano uz nastavak prodaje ili povrat novca za već kupljene ulaznice, navijači će biti pravovremeno obaviješteni.”, stoji u pripćenju HNK Rijeke.

Neslužbeno, iz riječkoga prvoligaša preispituju mogućnost da se ogled s Osijekom odgodi na neki drugi termin. Naime, gledano iz sportskoga stajališta potpuno jasno je da Rijeci najmanje odgovara igrati pred praznim tribinama važnu utakmicu polufinala Kupa, ali i prvenstveni ogled na Aldo Drosini gdje bi bijeli uživali osjetnu navijačku prednost.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u