Na Lošinju počelo Svjetsko prvenstvo novinara tenisača

Objavljeno 01.10.2019 - Sport

Na Lošinju počelo Svjetsko prvenstvo novinara tenisača

U lošinjskom Vitality Hotelu Punta u nedjelju je počelo Svjetsko prvenstvo novinara tenisača. Na jedinstvenom teniskom turniru od 29. rujna do 5. listopada, u organizaciji Međunarodnog udruženje novinara tenisača AITJ, igrat će više od stotinu tenisača iz četrnaest zemalja svijeta. Osim sportskog nadmetanja na zemljanim terenima Vitality Hotela Punta, sudionike očekuju brojna druženja i obilasci znamenitosti u organizaciji Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas.

Uz predstavnike Hrvatske natjecatelji ovogodišnjeg izdanja Svjetskog prvenstva na Lošinj su stigli iz Austrije, Slovačke, Njemačke, Poljske, Crna Gore, Slovenije, Italije, Mađarske, Ukrajine, Češke te iz Rusije i Izraela. Ovo natjecanje ujedno je izvrsna promocija lošinjske i hrvatske turističke ponude, budući da su natjecatelji ujedno novinari uglednih medija u svojim matičnim državama.

Turnir je otvorenim proglasio Bojan Budja, predsjednik Međunarodnog udruženje novinara tenisača, glavni urednik dnevnog lista Slovenske novice. Tom prilikom je još jednom istaknuo zadovoljstvo organizacijom i domaćinstvom hotela Punta.

„Drago nam je što smo domaćini drugu godinu za redom ovog jedinstvenog sportskog natjecanja. Svim natjecateljima i dragim gostima želimo ugodan boravak na Lošinju u hotelu Punta, koji je u svakom segmentu posvećen aktivnom i zdravom načinu života te uživanju u blagotvornim prirodnim ljepotama otoka Lošinja“, rekao je prilikom otvorenja natjecanja Jadranko Dumenčić, direktor Vitality Hotela Punta.

Realizaciju petog hrvatskog izdanja Svjetskog prvenstva omogućili su hotelski brend Lošinj Hotels & Villas, Hrvatska elektroprivreda, Kala i drugi.

Autor: DOMAGOJ ŽUŽAK

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u