Muškarci ipak više vole žene koje znaju kuhati

Objavljeno 06.04.2016 - Ona&On

Muškarci ipak više vole žene koje znaju kuhati

Da ljubav ide preko želuca to je već odavno poznato svima u Hrvatskoj, no neke dame još uvijek misle da mogu uloviti svoga ljepotana bez da se malo upuste u kuhinjske tajne stvaranja ukusne hrane.

E pa drage dame, to je nemoguće. Uloviti nekog dečkića koji vam se sviđa, a da se pritom mislite se frajerirati pred istim kako vi ne znate niti jaje skuhati, svakog dečka koji je stariji od 25 godina će jednostavno odbiti.

Dečkima je kuhinja omjer sigurnosti i vrijednosti jedne žene.

Ako želite biti s muškarcem u dobroj vezi, ne bi se smjele  “hvaliti” kako kuhanje doma radi vaša mama, a vi kao nemate blage veze, jer to je isto kao da dečku kažete da je vaša mama bolja u seksu od vas, i da se ona i seksa umjesto vas.

Kuhanje nije nikakav bauk i svaka kvalitetna djevojka trebala bi to znati.

Kuhanje razvija inteligenciju jer se u trenutku kuhanja morate igrati s bojama, mirisima, okusima, uređivanju stola i s mnogo drugih detalja. Kuhanje razvija i ljubav i socijalnu osjetljivost, pa je sasvim sigurno da će oba partnera biti pametnija, bolja i uspješnija, ako im hrana bude zanimljivija i lepršavija.

Svi muškarci koji žele ozbiljnu djevojku za vezu tvrde da je iznimno bitno da je njihova djevojka dobra u kuhinji te da zna spremati delicije koje baš oni vole.

Ne zna li vaš partner kazati bar jedno jelo koje on voli kad vi napravite, morate znati da ta veze na može biti niti uspješna niti dugotrajna.

 

 

 

 

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u