Motovun ponovo postaje mjesto vrhunskog gourmet doživljaja uz novo izdanje Roses & Wine eventa

Objavljeno 30.07.2020 - Turizam

Motovun ponovo postaje mjesto vrhunskog gourmet doživljaja uz novo izdanje Roses & Wine eventa

Wine & Heritage hotel Roxanich u subotu, 1. kolovoza 2020. godine, donosi
III. Roses & Wine event, gourmet poslasticu za sve sladokusce
Iz vikenda u vikend Motovun postaje središte eno-gastronomskog druženja, kroz niz kreativnih evenata Motovun je postao neizostavna destinacija na karti svakog gurmana. Plodnost njegove zemlje, autohtone delicije i sorte, tradicionalni istarski specijaliteti te gostoprimstvo zadovoljiti će svačiji ukus i želju. A poseban užitak ovu subotu nudi Roxanich Wine & Heritage hotel, smješten na padini brežuljka podno Motovuna, s pogledom na snenu dolinu rijeke Mirne, ovaj eklektični dizajnerski hotel kojim još uvijek odjekuju koraci prošlosti otvorit će vam širom svoja vrata i odvest vas kroz autentičnu istarsku pustolovinu.

Nagradite se bijegom od svakodnevice i upustite se u upoznavanje ovog dijela Istre kroz treće izdanje Roses & Wine gourmet eventa koje će se održati u subotu 1. kolovoza 2020. godine s početkom u 19 sati. Nakon iznimno uspješna održana dva eventa, ovu subotu fokus će biti na vrhunskim delicijama s kopna i mora. Ponuda se i ovog puta bazira na “bistronomy” konceptu, nepretencioznim tanjurima, tradicionalnim okusima i sezonskim namirnicama. Domaća jela bit će pripremljena od lokalno uzgojenih sastojaka i bit će temeljena na gastronomskoj tradiciji Istre, ali uz dašak modernih kulinarskih trendova.

Uz svaki slijed sljubljivat će se i izabrane etikete Roxanich vina, a sve uz melodične zvukove The Mystic Rose Ensemblea. Upravo taj neodoljiv spoj mirisa i okusa te čari nekih nesvakidašnjih vina pružit će vam istinski doživljaj sreće.

Obavezna je prethodna rezervacija na reservations@roxanich.hr

Autor: Karmen Radetikio

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u