MOST odustao od Škore

Objavljeno 17.05.2020 - Vijesti

MOST odustao od Škore

MOST je na današnjem sastanku u Rijeci poručio da odustaje od platforme koju za sada priprema Miroslav Škoro zbog nedostatka političkog adekvatnog programa te zbog nedovoljnog angažiranja novih i čistih lica u hrvatsku politiku!

Miroslav Škoro se okružio s političarima koji i do sada nisu ukazivali na slogu i tolerantnost u politici i dobar dio ključnih ljudi Škorine koalicije nisu timski igrači i neće moći niti ovaj savez odraditi do kraja. Problem je Škorine koalicije i previše skretanje u desno i potenciranje tema drugog svjetskog rata što je za MOST kao stranku centra i stranku koja je okrenuta ekologiji i gospodarstvu neprihvatljivo!

Miroslav Škoro i dalje nema neki jasan politički program koji bi razvijao gospodarstvo Hrvatske što dokazuju njegovi nastupi u javnosti kao i priprema njegovih odabranika.

Na terenu ekipa koju vodi Miroslav Škoro je vrlo četo izgubljena, bez jasnih ciljeva i zadaća, pa se stječe dojam da je Miroslav Škoro puno jači kao pojedinac nego kao stranka što svakako nije dobro za politiku i za stranku.

Miroslav Škoro je imao priliku ući u MOST nakon što je postigao dobar uspjeh na predsjedničkim izborima, no on se odlučio za riskantni put stvaranja nove stranke s nesigurnim koalicijski partnerima i još nesigurnijim programom koji nudi!
KIGO.hr neslužbeno doznaje da je do vrha MOSTa došla informacija da Škoro nakon izbora misli koalirati s Plenkovićevim HDZom što je za MOST neprihvatljivo pa su se odlučili na ovim nacionalnim, ali i na lokalnim izborima pojaviti sami te u pojačanom sastavu ponuditi građanima svoj program poput internet glasovanja, normalnog zakona o referendumu, ukidanje županija, smanjivanja birokracije, uvođenje europskih standarda u gospodarenju otpadom itd.

Ova politička utakmica biti će svakako vrlo zanimljiva….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u