MOST: Ines Strenja pohvalila novog ministra

Objavljeno 30.01.2020 - Vijesti

MOST: Ines Strenja pohvalila novog ministra

MOSTovih 52 razloga zašto Kujundžić ne može biti ministar zdravstva provlače se kroz Sabor i medije već skoro tri godine i jedini razlog zašto je Hrvatska izgubila na vremenu u poboljšanju zdravstva je premijer Plenković koji je sve znao i nije reagirao, jasna je zastupnica MOSTa Ines Strenja koja je gostovala ove dane na N1 teleiziji.

Ines Strenja je pohvalila novog ministra Vilia Berošša kao vrsnog stručnjaka, zamolila da mu se da vrijeme da prilagodi imovinsku karticu te je kazala da su mu najave prvuh poteza jako dobre.

Pokušat ćemo ubrzati inicijativu o razgovoru o novom Zakonu o plaćama i radnom vremenu. Nisam revolucionar, nećemo podići ljestvicu toliko visoko, ali doista ću napraviti sve da opravdam povjerenje premijera. Ako ja ne budem dobar, odlazim s mjesta ministra. Odmah. Obećao sam, zaključio je novi ministar zdravstva.

Ines Strenja kaže da joj je žao što ministar Kujundžić ne odlazi zbog stvarnih problema zdravstva, nego se sad stječe dojam da odlazi zbog imovinske kartice što je loše.

Ines Strenja tvrdi da ne vjeruje Kujundžiću kad tvrdi da mu je netko pakirao pad i kaže da ruši sve mostove iza sebe te da će se vidjeti kako će funkcionirati u Saboru.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u