MOST: HDZ za sada korektniji od SDPa i ne rade iza leđa

Objavljeno 13.11.2015 - Vijesti

MOST: HDZ za sada korektniji od SDPa i ne rade iza leđa

U MOSTu su vidno razočarani s postupkom Zorana Milanovića i SDPa koji su htjeli obezvrijediti ideju trećeg puta i stvaranje Vlade nacionalnog jedinstva.

Na potpuno pokvareni način Milanović je dovukao neiteligentnog Prgometa na tajni sastanak te mu nudio svašta za prelazak Prgometa i njegovih ljudi iz MOSTA u SDP.

Kako saznajemo, Prgomet se odazvao sastanku s Milanovićem lagajući kolegama iz MOSTA da je bolestan i da je zato morao ići kući.

Kakvi su to ljudi, Milanović i Prgomet, kad su spremni lagati vlastite kolege i birače, te tajnim sastancima dogovaraju ideje kojima će samo njima biti bolje. Osobni interes Hrvatske je javno dogovaranje i to Petrov i Karamarko rade vrlo dobro.

Petrov je jasno i javno kazao što želi, Karamarko je jasno i javno kazao što želi. Čak su i neki analitičari na emisiji Otvoreno posprdno kazali da se Karamarko zaletio što je odmah nakon razgovora kazao da se ne slaže s Petrovom i MOSTOM oko Vlade nacionalnog jedinstva, jer da ne želi sjediti za stolom s onima koji su uništili Hrvatsku ( mislio je na SDP i Milanovića). Isti tobožnji politički analitičari su kao i Milanović željni zakulisnih igara i kad netko kao Karamarko ili Petrov  kažu što misle jasno i javno onda im je to čudno.

Jedini ispravan put je javno i jasno iznošenje mišljenja i ne varanja naroda kako to čine Milanović i Prgomet. Karamarko i Petrov su na dobrom putu u komunikaciji s građanima. Ako se u budućnosti i ne budu složili oko programa i reformi, nije bitno, idemo na nove izbore. Ono što je bitno je da obojca imaju jasnu i čestitu komunikaciji, da ne pokušavaju jedan drugoga zakulisnim i prljavim igrama oštetiti i da se nadmeću onako kako to i priliči demokraciji, argumentima i na biralištima.

U MOSTU kažu da je HDZ za sada puno korektniji i drago im je da bar jedna od dvije velike stranke ima snage u poštenom iznalaženju rješenja u interesu Hrvatske.

Kako sada stvari stoje građani više vjeruju HDZu i MOSTu. SDP i Prgomet su se upetljali u mrežu prljavštine i laganja i izgubili su naklonost građana. Da se izbori ponove MOST i HDZ bi sasvim sigurno bili nagrađeni povjerenjem birača, a SDP bi dobio upola manje mandata, a Prgomet bi nestao s političke scene Hrvatske.

 

 

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u