Mjesečni podsjetnik s LELO potpisom: Ostanite doma i masturbirajte

Objavljeno 24.03.2020 - Zanimljivosti

Mjesečni podsjetnik s LELO potpisom: Ostanite doma i masturbirajte

Osim činjenice da je masturbacija normalan i zdrav čin, LELO želi redefinirati riječ samoljublje, a i podsjetiti vas na jednu vrlo aktualnu prednost masturbacije.

Teško je neprimjetiti kako je trend brige o vlastitom zdravlju u velikom porastu. Fizičkom i mentalnom zdravlju danas poklanjamo daleko više pažnje nego ikada prije. Neki uzimaju slobodne dane za mentalno zdravlje na poslu (op.a. Mental health days), neki preko vikenda rade digitalni detoks, drugi pak uzimaju minerale i suplemente, izbjegavaju šećere i glutene, ili se pak trude spavati osam sati, vježbati barem triput tjedno ili odlaziti u prirodu.

A neki, naime, masturbiraju.

Štoviše, neke tvrtka, kao što je među ostalima, i LELO, svojim zaposlenicima daju slobodne dane za malo ljubavi prema samima sebi. Samoljublje u ovom kontekstu poprima sasvim novo i daleko ljepše značenje, zar ne? Riječima kliničke seksologinje Glorije Brame, drogu na stranu, orgazam otpušta najveću moguću koncentraciju dopamina u mozgu. Pa tko bi bi to odbio?

Postoji hrpa članaka o prednostima masturbacije, kako psihičkim, tako i fizičkim. Ali LELO se posebno osvrće na članak koji je napisao student doktorice psihologije Laurie Mintz, s kojom brend uspješno surađuje već godinama.

S obzirom na današnju situaciju i činjenicu da COVID-19 hara ne samo našim imunološkim sustavom već unosi nelagodu u svaku poru društva, LELO poručuje svojim fanovima da ostanu kod kuće i masturbiraju. Osim masivne infuzije prijeko potrebnih hormona sreće, masturbacija podiže i imunitet! Nažalost, to nije dovoljno da postanete imuni na trenutno stanje, ali definitivno ne odmaže.

Budimo opet ozbiljni na trenutak. LELO vas poziva na samoljublje u vlastita četiri zida ne samo zato što je #ostajemdoma odgovoran potez, već i zato što je masturbacija jedan od najboljih načina da upoznamo vlastita tijela i vlastitu seksualnost. U doba kada se konačno posvećujemo vlastitom zdravlju, kada se ispire stigma s mentalnog zdravlja, mi i dalje nismo u stanju izgovoriti riječ m a s t u r b a c i j a. Niti u kontekstu novokovanog značenja riječi samoljublje, niti u kontekstu psihičkog zdravlja, a pogotovo ne u kontekstu seksualnog zdravlja. Kao brend koji kao osnovnu vrijednost promiče seksualno zdravlje, LELO često i glasno reagira na tu sumornu tišinu kada se pokrene priča o ljudskoj seksualnosti.

LELO zna da ste zatvoreni doma i nemate pametnijeg posla. Posvetite se jedinom prihvatljivom obliku samoljublja i vrlo nesebično ostanite doma, a ovaj će se švedski brend potruditi da se dobro zabavite.

Autor: Julia Skorupka Fabo

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u