Mirela Holy postaje treća snaga u državi

Objavljeno 04.05.2014 - Vijesti

Mirela Holy postaje treća snaga u državi

Tvrdi ORaH Hrvatske postaje Mirela Holy, nekadašnja SDPovka, a danas pravo samostalno osvježenje na političkoj sceni Hrvatske.
Ova mlada političarka postaje zanimljiva mladim SDPovcima i HDZovcima jer zagovara neke normalne neutegnute vrijednosti koje mladi žive već odavno.
Poznato je da Hrvati vole održivi razvoj, ekologiju i da smo kao nacija oduševljeni kada se krupnom kapitalu kaže odvažno NE , ako nije usklađeno s održivim razvojem. Do sada ni u HDZu, a posebno ne u SDPu ili HNSu takvo hrabro NE se nije moglo čuti.
Mirela Holy je praktički iskoristila SDP ne bi li ušla u Vladu i postala popularna. Kada je uvidjela da u SDPu od održivog razvoja i borbe za čišću Hrvatsku neće biti ništa, jer je cijela stranka radije stala uz bogatu Marinu Lovrić Merzel i njezine Audije nego iza održivog razvoja, Holy je odlučila i pozdravila se s takvim vodstvom SDPa i poručila, odlazim, i stvaram novu stranku koja neće biti kao vi.
I doista, uspjela je.
ORaH (održivi razvoj Hrvatske) je uspio. U par mjeseci postali su treća stranka u Hrvatskoj i pokupili su simpatije mladih HDZovaca i SDPovaca i svih ostalih ljudi u Hrvatskoj koji žele neposredniju i čišću Hrvatsku.
Holy je već u svojim prvim izjavama pokazala da se ne služi kompliciranim rečenicama, i da je sve što kaže prosječnom biraču razumljivo.
Njezin pomalo čudan imidž, znatno odstupa od ostalih političarki u Hrvatskoj, pa joj upravo na razini PRa takav vizual najviše i pomaže.

Hrvati vole održivi razvoj sam po sebi, tako smo odgojeni i  genetski nam je ekologija usađena u naš razum, s toga će Mirela Holy trebati još malo razraditi svoje EKO ideje. Hrvate zanimaju jednostavni odgovori, kada će se početi poticati ugradnja auto plina u automobile i kada će se skinuti  nameti koji se sada moraju plaćati, kada će se poticati kupnja elektro automobila i proizvodnja istog, kako će se iskoristiti obilate padaline kiše u Rijeci, koje sada samo proteku ulicama do mora? Tko će poticati čišćenje mora i podmorja i tko će poribljavati hrvatski Jadran ribama? Jadran je već sada zona u kojoj ima više ribara nego riba, riba se lovi i previše, a Hrvati nikako da je počnu više i konzumirati.
Država Hrvatska je prepuna ruševnih zgrada koje nitko ne uređuje i Mirela Holy mora imati EKO plan za te zgrade. Riječko priobalje je devastirano i umjesto da zarađuje milijune eura, poput onog u Barceloni, Rijeka je najbolji primjer nebrige SDPa i HDZa prema hrvatskoj imovini.
Hrvatska muku muči i sa svojim otpadom, jer osim na Krku i Međimurju, ovaj problem nigdje nije riješen kao treba, ORaH mora hitno iznijeti svoj plan za zbrinjavanje otpada.

Bude li Mirela Holy vrlo jasno branila ove i mnogo drugih tema u Hrvatskoj, i ne bude li se približavala znatnije HDZu, a posebno ne SDPu, biti će to stranka dugog života i velikih rezultata.
Prvi test Mirele Holy biti će već ovoga mjeseca na EURO izborima kada bi mogla biti veliko iznenađenje.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u