Milenijska fotografija košarkaške lopte u Zadru

Objavljeno 21.09.2017 - IzdvojenoZanimljivosti

Milenijska fotografija košarkaške lopte u Zadru

Jedinstvena milenijska fotografija iz Zadra putuje u svijet. Na Pozdravu suncu 800 zadarskih studenata, školaraca i građana poziralo je fotografu Šimi Strikomanu zajedno formiravši veliku košarkašku loptu.

Čaroban prizor piše novu stranicu povijesti hrvatskog grada košarke, a najljepši je simbol najjačeg pripremnog turnira u Europi, Zadar Basketball Tournamenta koji se do nedjelje igra u dvorani Krešimira Ćosića.

Zajedničko fotografiranje posebno je oduševilo sudionike Zadar Basketball Tournamenta, a privuklo je i brojne znatiželjne turiste.

Uz uzbudljive sportske utakmice u kojima ovog tjedna sudjeluju vodeći europski košarkaški klubovi Fenerbahče Dogus, Brose Bamberg, Himhki, Bayern München, CSKA Moskva te domaćin KK Zadar, organizatori su pripremili brojna popratna događanja i izvan same dvorane.

Tu je i Kids’ Day koji se ove godine održava u suradnji sa školom košarke Zadar na obnovljenim košarkaškim terenima ŠC Višnjik u subotu u 10 sati. Tradicionalno, s djecom će igrati zvijezde iz svih klubova koji se natječu na turniru.

Zadar Basketball Tournament ove godine ima i humanitarni karakter pa će sav prihod od prodanih ulaznica biti doniran Općoj bolnici Zadar.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u