Milanović drzak na HRTu

Objavljeno 08.03.2013 - Vijesti

Milanović drzak na HRTu

Nije zamrzavanje, nego je mirovanje i nadam se da oni koji su radili uvodni dio priloga su pročitali dvadeset rečenica memoranduma u kojem nigdje ne stoji riječ zamrzavanje, nego mirovanje, počeo je Milanović intervju za HRT s osvrtom na rješenje problema Ljubljanske banke.
Milanović kaže da je ugovor dobar za Sloveniju i Hrvatsku i da ga ne zanima mišljenje priučenih pravnika i HDZovaca.

Što se tiče najave sindikata oko masovnih prosvjeda, Milanović se obrušio na njih i kazao im da odu na izbore, i da 20 godina gledamo u sindikatu doslovno jedne te iste ljude. Danas oni pozivaju na izazivanje kaosa radi smanjenja bruto plaća javnih službenika za 3 posto što nije ispravna politička borba. To je rušilačka politika.
Premijer je kazao da je Italija u još goroj situaciji, i da oni donose odluke hladne glave. Kaže da žele bolje Hrvatskoj i da su uvjereni da rade pravu stvar. Plaće i mirovine se ove godine neće više spuštati.
Nužan gospodarski zaokret Vlade, kaže novinarka da traže sindikati. Milanović kaže da je to jako “duboka” misao!?
Milanović kaže da vjeruje svojim ministrima, posebno Jakovini i Ostojiću. Na upit novinarke dali planira smijeniti ministra Ostojića, on je kazao,” a ministra Jakovinu?”. Onda je novinarka kazala ” i njega ali prvo idemo na Ostojića”. Milanović njoj ” to su dva potpuno odvojena slučaja”. Novinarka Milanoviću “da, znam zato ih i razdvajam”. Milanović “OK, dobro”. Razgovor doista nije bio na razini premijera Vlade jedne europske države i rekao je da ne misli mijenjati ovu Vladu i da vjeruje u svoj tim jer da su oni kompetentni i da daju sve od sebe.

Podsjetimo, KIGO.hr je jedini otkrio da Ministarstvo gospodarstva još uvijek nije skeniralo hrvatsko tržište da se uvidi što uvozimo, a ne bi trebali jer bi mogli u državi proizvoditi. U Ministarstvu gospodarstva kazali su da ne znaju ništa i da oni rade master plan za razvoj hrvatskog gospodarstva bez da su skenirali tržište Hrvatske. Dakle po ovome se već vidi da je jedan od ministara u Vladi potpuno “fulao” ono čime se bavi.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u