Medveščak će pokušati uzvratiti Levu na svom ledu

Objavljeno 10.03.2014 - Sport

Medveščak će pokušati uzvratiti Levu na svom ledu

Nakon dva poraza u Pragu u prvom krugu doigravanja u KHL-u, hokejaši Medveščaka pokušat će uzvratiti Levu na svom ledu u sljedeće dvije utakmice četvrtfinala Zapadne konferencije.

Treći i četvrti dvoboj između Medveščaka i Leva igra se danas i sutra u Ledenoj dvorani Doma sportova. Sutrašnji dvoboj moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a.

U Pragu smo željeli ostvariti bolji rezultat, ali utakmice su bile teške, a posao nam nije olakšavala ni njihova dvorana u kojoj nije lako igrati. Doma ćemo morati igrati bolje, a i prednost će nam biti manji led. Znam da će nam navijači biti velika potpora i veselim se povratku u Dom sportova, izjavio je napadač Medveščaka Andy Murray za službenu internetsku stranicu zagrebačkog kluba.

Igra se na četiri pobjede, a praška momčad vodi 2-0 nakon pobjeda od 4:3 i 5:2 u Pragu. Danas se igraju i preostali četvrtfinalni dvoboji u Zapadnoj konferenciji. Dvije domaće pobjede upisale su i moskovski Dinamo, SKA iz St. Petersburga te Donbass iz Donjecka. Treći susreti četvrtfinala u Istočnoj konferenciji na rasporedu su u utorak.
KHL, Zapadna konferencija, četvrtfinale:

Treće utakmice, 10. ožujka

Lokomotiv Jaroslav – Dinamo Moskva (0-2)
CSKA Moskva – SKA St. Petersburg (0-2)
MEDVEŠČAK – Lev Prag (0-2)
Dinamo Riga – Donbass Donjeck (0-2)

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u