Marko Tolja i Natali Dizdar na prvom Jardin festu u gradu Rabu

Objavljeno 12.07.2018 - Zabava

Marko Tolja i Natali Dizdar na prvom Jardin festu u gradu Rabu

Ovog vikenda otok Rab postaje centar dobrih okusa i ugodnih osjećaja jer se priprema prvi ‘Jardin fest’. Radi se, naime, o šarmantnom vikend festivalu koji će se održati u prekrasnom gradskom parku Dorka među povijesnim zidinama stare gradske jezgre gdje će posjetitelji moći uživati u izvrsnom glazbenom programu i zanimljivoj ponudi jednog od najpopularnijih ljetnih pića – gin tonica.

U petak, 13. srpnja, Rabljane i njihove goste će zabavljati talentirani Riječanin Marko Tolja koji će u akustičnoj verziji izvesti neke od svojih najpoznatijih pjesama. Okupljena publika pjevušit će s njim uglas „Tišinu“, „Za sreću drugo ime“, „Zaplesale su sjene“ i mnoge druge. Atmosferu će dodatno upotpuniti svjetlosni light show uoči samog koncerta.

Subotnju ljetnu večer svojim će stasom, glasom i interpretacijom uveličati pak atraktivna Zadranka Natali Dizdar i svojim uspješnicama među kojima su „Ne daj“, „Mjesto za jedno“ i druge, prirediti prisutnima pravu večer za pamćenje.

Pored uživanja u izvrsnoj, kvalitetnoj domaćoj glazbi, oba dana festivala će svi zainteresirani moći poslušati i zanimljivu hologramsku prezentaciju o sve popularnijem gin tonicu i botanici koja ga prati. A da ne bi sve ostalo samo na gledanju i slušanju, pobrinut će se pet vrhunskih proizvođača gina koji će svoje proizvode nuditi na nekoliko punktova u parku gdje će najbolje koktele za posjetitelje pripremati vrhunski barmeni.

‘Jardin fest’ je, inače, još jedna u nizu manifestacija u organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice Grada Raba i Pučkog otvorenog učilišta koja dodatno obogaćuje turističku ponudu i oživljava skrivene kutove grada te domaćim i stranim turistima uz zanimljiv popratni sadržaj otkriva predivne lokacije stare gradske jezgre.

Autor: Ema Starčić

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u