Mala barka 2 – Očuvanje pomorske baštine Sjevernog Jadrana

Objavljeno 16.03.2019 - Zanimljivosti

Mala barka 2 – Očuvanje pomorske baštine Sjevernog Jadrana

u svojstvu Centra promocije, pozivamo vas na edukativnu radionicu u okviru projekta “Mala barka 2 – Očuvanje pomorske baštine Sjevernog Jadrana”, sufinanciranog sredstvima EU fonda za regionalni razvoj iz Programa suradnje INTERREG V-A SLOVENIJA HRVATSKA 2014.-2020, koja će se održati u utorak, 19. ožujka 2019. godine u Mramornoj dvorani Povijesnog i pomorskog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, s početkom u 13,00 sati.

Centri promocije osim promoviranja koncepta jedinstvenog prekograničnog turističkog proizvoda Mala barka i novih itinerara s atrakcijama imaju i funkciju edukacije lokalnih turističkih djelatnika o važnostima zajedničkog djelovanja, zajedničke promocije i zajedničkog razvoja turističkog proizvoda Mala barka.

Stoga pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju edukativnoj radionici na kojoj će biti predstavljeni rezultati projekta Mala barka 2, promidžbeni materijali i prekogranični itinerari, postavljene jednoobrazne markacije kao i mogućnosti za turiste da se upoznaju s autohtonom ponudom pomorske baštine putem organiziranih manifestacija Mala barka 2, te na taj način doprinesu razvoju i oživljavanju bogate pomorske, ribarske i brodograđevne baštine.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u