Maksimir će biti pun, za Šahtar rasprodani istok i zapad!

Objavljeno 02.11.2019 - IzdvojenoSport

Maksimir će biti pun, za Šahtar rasprodani istok i zapad!

Nevjerojatno zanimanje vlada za dvoboj 4. kola Lige prvaka između Dinama i Šahtara, a susret koji je na rasporedu 6. studenoga na Maksimiru moći ćete pratiti i na Drugom programu HTV-a!

Ulaznica više nema za tribine istok te zapad gore i zapad dolje. Nakon što su u 11 sati puštene u prodaju, u rekordnom roku rasprodane su ulaznice za tribinu zapad dolje, nešto prije 14 sati više nije bilo ulaznica niti za tribinu istok, a pola sata nakon toga razgrabljene su i ulaznice za tribinu zapad gore!

U prodaji su još preostale ulaznice za tribine sjever dolje i sjever gore.

Zanimanje za ovu utakmicu je ogromno i već od ranog jutra pred blagajnama na Maksimiru strpljivo su čekali navijači kako bi nabavili vrijedan papirić za ovaj važan dvoboj hrvatskog prvaka. Oni koji su htjeli kupiti ulaznice putem interneta, također su morali biti strpljivi, jer je zbog velikog interesa navijača i preopterećenosti pao sustav, no kasnije su tehnički problemi otklonjeni.

Modri bi pobjedom protiv Šahtara napravili veliki korak ka plasmanu u osminu finala elitnog nogometnog natjecanja. U prošlom kolu u Harkivu momčad Nenada Bjelice odigrala je izvrsnu utakmicu protiv Ukrajinaca koja je završila podjelom bodova (2:2). Dinamo drži drugo mjesto s četiri boda koliko ima i Šahtar, a skupinu C predvodi Manchester City s maksimalnih devet bodova.

Utakmicu Dinama i Šahtara moći ćete pratiti u prijenosu na Drugom programu HTV-a, a emisija uoči dvoboja na rasporedu je u 20 sati.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u