Macan sam sebi zabio auto gol

Objavljeno 19.07.2018 - IzdvojenoVijesti

Macan sam sebi zabio auto gol

Odlukom predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, Krešimir Macan na “osobni” je zahtjev razriješen dužnosti posebnog savjetnika predsjednika Vlade za strateško komuniciranje, sukladno čl. 23. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, priopćeno je iz Banskih dvora.

Podsjetimo, Macan je jučer tweet Tončija Percana u kojemu stoji da su “Vatreni tijekom dočeka na glavnom zagrebačkom trgu pokušavali izvesti ustaški državni udar”, komentirao riječima ”koji nije uspio”. Ovaj Macanov komentar izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama i portalima.

Krešimir Macan na svom je Twitter profilu još jučer dodatno obrazložio svoj komentar naglašavajući kako se radilo o ironiji, a nakon odluke o prihvaćanju njegove ostavke napisao je “Idem tamo gdje je sve po mom”.

Macan je bio Plenkovićev posebni savjetnik za strateško komuniciranje od 1. siječnja ove godine, nije bio u stalnom radnom odnosu u Vladi, već je po nalogu premijera obavljao poslove kada priroda posla to zahtijeva. Tijekom angažmana dobivao je naknadu od devet tisuća kuna.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u