Ljeto na Gradini začinili solistica Vivien Galetta i mladi gitarist Natko Štiglić.

Objavljeno 30.07.2018 - IzdvojenoZabava

Ljeto na Gradini začinili solistica Vivien Galetta i mladi gitarist Natko Štiglić.

Na Trsatskoj gradini u sklopu 13. izdanja Ljeta na Gradini održan je koncert „Na obali srca“ u izvedbi poznate riječke solistice Vivien Galetta uz uspješnog mladog gitarista Natka Štiglića. Publika je pljeskom dočekala goste koncerta – tenora Voljena Grbca, gitarista Maria Šimunovića te talentiranog Antonia Krištofića, a na pozornici su se pridružile i sestre Nina i Anja Fakin.
Vivien Galletta i Natko Štiglić publiku su poveli na glazbeno putovanje isprepleteno baladama i šansonama uz prizvuk Mediterana. Posjetitelji su osim u koncertu, uživali i u domaćim istarskim delicijama – pršutu i siru za koje su bili zaslužni sirana Latus iz Žminja te tvrtka Pisinium iz Pazina.
Kroz ovu večer prožetu glazbom posjetitelje je vodio Neno Pavinčić, a izvođači su emotivnom izvedbom pjesama Olivera Dragojevića dali počast ovom velikanu hrvatske estrade, a u tim trenucima na zidinama Gradine osvanula je projekcija s porukom – „Rijeka te voli“.
Sljedeće što posjetitelje očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je dramska predstava „Muškarci su s Marsa, žene su s Venere“ u izvedbi Romana Šuškovića Stipanovića. Predstava se održava u petak, 03. kolovoza s početkom u 21.00 h, a ulaznice za stajanje mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, Dallas Music shopu te putem sustava mojekarte.hr, dok su ulaznice za sjedenje rasprodane.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u