“La Diva” Zorica Kondža u klubu Boogaloo Zagreb

Objavljeno 23.04.2018 - Zabava

“La Diva” Zorica Kondža u klubu Boogaloo Zagreb

“La Diva” Zorica Kondža Boogaloo Zagreb
Novi datum koncerta: Petak 25.5.2018. u 21h
Early bird ulaznice za koncert “La Dive” Zorice Kondže su rasprodane. Ostatak ulaznica nabavite u pretprodaji po cijeni od 100kn i 160kn VIP, na webu i prodajnim mjestima Ticketshop.hr .

Zorica Kondža “La diva” legenda hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere priprema nam dosad neviđenu rock poslasticu u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo u petak 25.5.2018 s početkom u 21 sat. Gost na zagrebačkom koncertu bit će Tedi Spalato.

Zorica Kondža je hrvatska pjevačica poznata po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i velikom rasponu glasa. Rođena je 25.6.1960. godine. Prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao vokal grupe Stijene gdje je mogla izraziti svoju rokersku stranu. Nastupila je i na Dori i raznim drugim festivalima, a tijekom svoje bogate karijere osvojila je velik broj nagrada i priznanja publike i kritike.Zoricu odlikuje glas velikog raspona, za koji neki muzički znalci kažu da je “najbolje sačuvana tajna hrvatske pop glazbe”. U njemu se spajaju mediteranski temperament sa modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla.

Na festivalima je redovito osvajala razne nagrade pa se tako izdvajaju brojna prva mjesta po odluci stručnog žirija, ali i publike. Njezin glas prepoznat je i izvan granice Hrvatske. U Dresdenu je u Njemačkoj 1984. godine osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu tu nagradu dobila je i u Pragu u Češkoj sljedeće godine. Nakon svega što je dala hrvatskoj glazbi, 2015. godine dobila je Status Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, što je zasigurno bila najveća potvrda njenog glazbenog statusa i vrijednosti. Danas ima kultni status dive pa je pod imenom La diva i ostala zapamćena među glazbenim krugovima.

Uživajte u koncertu i rock poslastici “La Dive ” Zorice Kondže i gosta Tedi Spalata uz predivane vokale i bezvremenske hitove kao što su: “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Pokora”, “Vrijeme ljubavi”, “Ti si moj san” i mnoge druge u petak 25.5.2018. u zagrebačkom klubu Boogaloo s početkom u 21h.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sustava ticketshop:

Pretprodaja: 100kn,
Dan koncerta :130kn
VIP 160kn

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u