Kušćević ruši cijelu Plenkovićevu vladu

Objavljeno 23.06.2019 - IzdvojenoVijesti

Kušćević ruši cijelu Plenkovićevu vladu

Potpuno je nejasno kako netko može biti toliko glup da je obavljao i dužnost ministra graditeljstva te je bio predsjednik HDZ-ovog nacionalnog Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo i da ne zna koliko broj nekretnina ima, što je izgradio sam na svojim parcelama i je li to uvedeno u katastar.

Aktualni ministar uprave i bivši ministar graditeljstva i prostornog uređenja predmet je sprdnje u Hrvatskoj kao i Plenković koji je izgleda zaspao i koji ne razumije da je predsjednik Vlade Hrvatske.

Navedenu dvojcu političara teško je razumjeti jer su se oni odnarodili od svoha naroda i doista misle da su građani neopasne budale koje treba gledati iz visoka.

Dok se Plenković ne sjeti da je predsjednik Vlade H koji bi trebao odmah smijeniti blasavog ministra, građani na Braču koji jako dobro poznaju djela i nedjela navedenog ministra organiziraju pomoć Kušćeviču u potrazi za njegovim nekretninama.

Stanovnici Brača odlučili su pomoći svom otočaninu, ministru uprave Lovri Kuščeviću, da pronađe izgubljene nekretnine.

Facebook stranica Brač Press organizira tako volontersku akciju ove nedjelje poslije mise pred župnom crkvom u Nerežišćima.

Volonterska akcija nakon mise u Nerežišćima

“Organizira se volonterska akcija da se pronađu izgubljene nekretnine našega dobrega ministra. Ove nedilje posli mise pred župnom crkvom u Nerežišćima. Krećemo u 4 grupe pravac sjever, jug, istok i zapad. Ponesite dosta vode sa sobom jer će bit vruće i donesite bokun marende. Polazak u 14 sati pred crkvom”, stoji u pozivu.

Volonterska akcija kao odgovor na izjavu o puno nekretnina

“Volonterska akcija” Bračana dolazi kao odgovor na Kuščevićevu izjavu: “Hvala Bogu, imam puno nekretnina, nije moguće sve to pratiti. Tko će o svemu voditi računa?” Ministar uprave izrekao ju je u trenutku kad su mediji otkrili da ima kuću koju iznajmljuje preko oglašivačke platforme Booking koja uopće nije upisana u katastru.

U međuvremenu je otkrivena još jedna kuća koja se u katastru vodi kao pašnjak s cestom. Pritom treba napomenuti da je sadašnji ministar uprave obavljao i dužnost ministra graditeljstva te je bio predsjednik HDZ-ovog nacionalnog Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo, tako da mu katastar zasigurno nije nepoznanica. A nedavno je i sam kao ministar uprave predstavio projekt Katastar u pokretu koji bi trebao ubrzati građanima uvid u podatke o nekretninama.

Kuščevićeva propala tvrtka ostala dužna kuhinju jednom paru

A čini se da otkrića o bizarnim poslovima ministra ne staju. Danas je pak objavljeno kako je njegova propala tvrtka ostala u dugovima prema državi, pojedincima i drugim tvrtkama s kojima je poslovala. A jednom bračnom paru iz Splita nije dostavila kuhinju koju su uredno platili niti im je vratila novac.

Ako se ovo sve pokaže kao istinitim, HDZova Vlada na čelu s Plenkovićem više ne može obnašati nikakvu dužnost u Hrvatskoj jer je izgubila svaku vjerodostojnost….

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u