Kupite svojoj curi cvijet

Objavio Kigo 05.02.2017

Nevjerojatno je značenje cvijeta u psihi svake djevojke. Cvijet je lijep, mirišljav i nježan, i u trenutku kad jedan pravi muškarac pokloni nešto tako nježno jednoj nježnoj djevojci ona se jednostavno osjeća emotivno toplo i zadovoljeno.

Svakoj djevojci cvijet je dokaz pažnje, ljubavi, topline i nježnosti, no cvijet ima i još jednu simboliku. Cvijet je potvrda da djevojka vrijedi i gotovo  svaka djevojka se voli pohvaliti svojim prijateljima i posebno prijateljicama da joj je njezin dragi kupio cvijet.

Kako biste posebno oduševili svoju djevojku, pošaljite joj cvijet u ured gdje radi ili na neko događanje gdje će biti sa svojim prijateljicama, prijateljima ili kolegama. Nemojte ga osobno dostaviti nego preko nekoga drugoga jer u javnosti tako ima veću snagu. Neka svi vide da  ste vi pažljivi i da vam ona puno znači, to će vašu djevojku svakako oboriti s nogu, a i zajednica će vam pomoći da vas ona još više zavoli.

Djevojci puno znači da vas prihvaćaju i njezine prijateljice, prijatelji i radne kolege. Riječi drugih vašoj djevojci kao “Bože kako je on krasan”, “imaš divnoga dečka”, “joj da je barem, moj takav”, “ajme stvarno je romantičan” itd., učvrstiti će mišljenje vaše djevojke da je ispravno što je s vama, a vama će dati dodatno olakšanje za užvanje u svome vlastitom romantičnom i privatnom životu.

Malo pažnje i obzirnosti uvijek nam donese dvostruko više nazad!

Probajte!

Leo Pavela

Komentari

komentar

Anketa

Zbog čega volite ljeto?

Vidi rezultate

Loading ... Loading ...

hrvatska – vrijeme

Vrijeme

Najljepša redakcija u Hrvatskoj

Impressum

Pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Želite li biti skipper, mornar, kuhar ili hostesa na luksuznim plovilima u Hrvatskoj nazovite broj 051 324 189