Krk Music Fest 2019

Objavljeno 21.06.2019 - Zabava

Krk Music Fest 2019

Od 21. do 23. lipnja 2019. Krk Music Fest pretvorit će grad Krk u središte dobre glazbe, zabave i jedinstvene gastronomije. Festival se, povodom Svjetskog dana glazbe koji se obilježava 21. lipnja, održava drugi put te ujedno je i odlična prilika za jedinstven doček ljeta.

Glazba je u turizmu prisutna i vrlo važna, stvara atmosferu, prenosi kulturni identitet, stvara doživljaje i priliku za zabavu.

Grad povijesti i kulture na tri dana pretvara se u mjesto na kojem će se komunicirati univerzalnim jezikom koji ne poznaje granice. Festival će u tri dana predstaviti publici vrhunske hrvatske umjetnike, ali i amatere koji svoje slobodno vrijeme rado provode u društvu prijatelja i glazbe.

Otvaranje festivala povjereno je najstarijoj krčkoj kulturnoj udruzi, Gradskoj glazbi Krk, koja uz kraće prekide postoji od 1832. godine.

U glazbenom dijelu programa publika će moći uživati u nastupima lokalnih folklornih društava, DJ-eva i u večernjim koncertima. Bit će i plesni program, kinopredstave te radionice plesa, pjevanja i rukotvorina. Ljubitelji gastronomije također će doći na svoje jer ih čeka internacionalna street food ponuda.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u