Kreće priprema za MTV ludilo

Objavljeno 02.06.2016 - Zabava

Kreće priprema za MTV ludilo

Najveći obožavatelji plesne glazbe mogu započeti s pripremama za najluđu završnicu ljetne festivalske sezone. Naime, najpoznatija svjetska glazbena televizija MTV, koja u Poreč ekskluzivno dovodi festival Club MTV Europe Summerblast priprema seriju warm-up partyja na trima atraktivnim lokacijama – u Zagrebu, Umagu i na Zrću.

Tako je petak 10. lipnja rezerviran za party u hrvatskoj metropoli, odnosno jednom od omiljenih okupljališta Zagrepčana, Johannu Francku, gdje će zasvirati Jonas Blue i Aldo Morro. Jonas Blue londonski je glazbenik koji je na scenu stupio u velikom stilu, obradom poznatog hita Tracy Chapman Fast Car te osvojio srca brojnih glazbenih entuzijasta i poharao svjetske top liste. S druge strane, Aldo Morro jedno je od najutjecajnijih DJ imena u regiji, poznat po jedinstvenom stilu miksanja i crossover žanrova kojima je osvojio najpoznatije festivalske pozornice te redovito održava više od 150 nastupa godišnje.

Dance Arena Umag 21. srpnja odzvanjat će hitovima Borgeousa te dua R3wire & Varski. Borgeous je američki DJ i producent kojeg je u zvjezdanu orbitu lansirala suradnja s DVBBS na megahitu Tsunami. Duo R3wire & Varski udružio je snage 2010. godine i otad nižu uspjehe, kako na festivalskim pozornicama i klubovima, tako i na top listama.
U njihovom će inovativnom i zaraznom zvuku, osim posjetitelja Dance Arene, moći uživati i ljubitelji elektroničke glazbe u klubu Noa na Zrću. Tamo će se, naime, održati posljedni u nizu warm-up partyja, 23. srpnja 2016. godine.

Ulaznice za warm-up partyje moći će se nabaviti u Johann Francku i poslovnicama turističke agencije Atlas po cijeni od 40 kuna u predprodaji, odnosno 60 kn na dan eventa.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u