Kramarić slomio Ukrajinu

Objavljeno 09.10.2017 - SportVijesti

Kramarić slomio Ukrajinu

Hrvatska je pobijedila Ukrajinu s 2 : 0, a oba gola je dao odličan Andrej Kramarić.

Cijela ekipa je danas igrala odlično, a posebno dobro je igrao uz Kramarića Luka Modrić, i Vida.

Hrvatska je svoje dvije prilike iskoristila, a Ukrajina u drugom poluvremenu nije mogla ostvariti niti jedan pravi udarac na gol.

Prijateljsko ozračje hrvatskih i ukrajinskih navijača je iznenadilo mnoge, a pred gotovo sedamdeset tisuća gledatelja obje ekipe ostavile su srce na terenu.

Zlatko Dalić kazao je da je sretan što su njegovi dečki odlično odigrali utakmicu, a na pitanje kako to da se usudio preuzeti reprezentaciju u ovome stadiju, kazao je da bi za Hrvatsku sve napravio, taman pješke došao. Ono što je Dalić napravio u nepunih 48 sati s razvaljenom i demotiviranom reprezentacijom vrijedno je svake pohvale.

Zlatko Dalić nema nikakav dogovor s HNSom i ovo bi mu mogla biti prva, ali i zadnja  utakmica u ulozi trenera reprezentacije. Nakon utakmice izjavu za HRT dali su uz trenera i Luka Modrić i Andrej Kramarić i obojca su potpuno smireno objasnili da još ništa nije gotovo jer predstoje još dvije vrlo važne utakmice za reprezentaciju.

Vatreni su  zauzeli drugo mjesto u skupini I i izborili nastup u dodatnim kvalifikacijama koje će se igrati u prvoj polovici studenoga.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u