Koronavirus zaustavio Zubčića

Objavljeno 12.03.2020 - Sport

Koronavirus zaustavio Zubčića

Najboljem hrvatskom skijašu Filipu Zubčiću epidemija korona virusa uništila je nadu da osvojio Mali kristalni globus u veleslaomu.

Naime, “Zubo” je u drugom dijelu sezone bio odličan isve se više približavao vrhu veleslalomskog poretka. Već ranije otkazane su neke utrke i njegovi izgledi da nadoknadi zaostatak su se sve više smanjivali ,ali danas su otkazivanjem utrka u Kranjskoj Gori posve – nestali.

On je tako sezonu okončao na trećem mjestu u poretku veleslaloma s 368 bodova, a pobjednik te discipline je Henrik Kristoffersen s 394 boda, dok je drugi Alexis Pinturault s 388 bodova.

– Nažalost su nam otkazali trku u Kranjskoj Gori. Već jučer bilo je očito da bi moglo doći do takvog scenarija jer je proglašena pandemija u svijetu, otkazan je i Aare i neka druga velika sportska događanja. Nažalost, sezona je završila danas. Htio sam da se još održi ovih nekoliko utrka, jer sam stvarno u odličnoj formi i super skijam, ali nemam za čime žaliti, treće mjesto u poretku veleslaloma je fenomenalno, vrhunska sezona i ovako je sve super, kaže ipak Zubčić.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u