Koncert Meri Cetinić u petak na Roškome slapu

Objavljeno 19.07.2016 - Zabava

Koncert Meri Cetinić u petak  na Roškome slapu

Meri Cetinić, kantautorica iz Splita čije pjesme rado slušamo i u njima uživamo već godinama, održat će koncert dobrih vibracija i unijeti šansonijerski ugođaj glazbenim večerima uz Krku. Koncert će održati u duetu sa kćerkom Ivanom Burić u izuzetnom ambijentu Nacionalnog parka „Krka“ na Roškome slapu. Ovom prigodom Meri Cetinić će izvesti svoje najveće hitove kojih je zaista mnogo: Mornareva žena, Četiri stađuna, Lastavica, U prolazu, kao i neke nove skladbe koje je snimila s Ivanom Burić na CD-u “Dozvoli mi”.

Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Meri Cetinić u petak će moći sudjelovati u ekološkoj akciji u suradnji s eko udrugom „Krka-Knin“. Jedina eko knjižnica igračaka u Hrvatskoj otvara svoja vrata svim ljudima dobroga srca. Posjetitelji koncerta se pozivaju da donesu igračku i doniraju je ovom humanitarnom projektu.

Koncert Meri Cetinić u petak, 22. srpnja 2016. u 20 sati na Roškome slapu

Raspored održavanja sljedećih koncerata je:

31.7.2016. Sandra Bagarić, 20 h, Roški slap

26.8.2016. Goran Karan, 20 h, Roški slap

Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.

Organiziran je besplatan prijevoz autobusom:

18.00 iz Šibenika: Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Roški slap dva autobusa;

18.00 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap jedan autobus.

Povratak autobusa s Roškoga slapa je u 22 sata.

Komentari

komentar

Vrati se natrag

Kigo na Facebook-u